ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la quarta cursa de Trial de Nens a Esplugues de Llob.

01/04/2019

Trial

Més d’una trentena de pilots han participat aquest diumenge en el tradicional Trial de Nens d’Esplugues de Llobregat, cursa puntuable per a la Copa Catalana de Trial de Nens i el Trofeu Diputació de Barcelona.

Com és habitual, el Trial de Nens ha tingut lloc sota el Pont d’Esplugues, el conegut Parc dels Torrents, on el Moto Club organitzador ha dissenyat les diferents zones. Els girs tancats, els troncs i les fulles del terra, que han impedit que les motos poguessin traccionar al màxim, han sigut els principals obstacles a superar pels pilots.

Pel que fa als resultats del dia, Nil Riera ha sigut el vencedor de la categoria Vermell Promo. El pilot del Moto Club Vall del Ges ha pujat al primer esglaó del podi per primera vegada aquesta temporada. Marc Piquer, segon i Arnau Maura, tercer, han completat les posicions d’honor.

Alex Mediñà s’ha imposat amb claredat en la categoria Blau Base. El pilot de Piera no ha començat el trial de la millor manera, ja que al final de la primera volta qui liderava la cursa era Martí Escofet, el qual ha completat unes excel·lents primeres zones. Mediñá ha marcat la diferència en la tercera volta, on no ha comès ni una sola errada. D’aquesta manera, Mediñá ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit d’Escofet i Angel Llopis, que ha tancat les posicions d’honor.

Genís Forns ha sigut el pilot més destacat de la categoria Verd Aleví+8 Benzina. Frons amb deu penalitzacions, ha passat per sobre de tots els seus rivals. Carles Marsal s’ha classificat segon, a disset punts del guanyador, mentre que Oriol García ha aconseguit fer tercer després d’imposar-se en el duel per la tercera posició, d’on n’ha quedat fora Marc Planell.

En Verd Aleví Elèctrica +8, el guanyador ha sigut Pol Guillamet amb set punts d’avantatge respecte al segon classificat, Gael Hernández. Pedro Carballido ha completat el top tres de la categoria.

Grau Franch i Aleix de la Fuente han empatat a divuit punts al capdamunt de la categoria Groc Aleví, tot i això, qui s’ha enfilat fins a la primera posició del podi ha sigut Franch. Ivette Surós, tercera, ha completat les posicions d’honor.

Finalment, en la categoria Taronja Iniciació, Pau Giralt ha sumat la quarta victòria consecutiva de la temporada. Al podi l’han completat Julià Ribes i Lluc Gómez, segon i tercer, respectivament.

El pròxim Trial de Nens de la temporada tindrà lloc el 28 d’abril a Aitona.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing