ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de Motocròs celebra la segona cursa de la temporada al circuit de Bellpuig

31/03/2019

Motocròs

El Campionat de Catalunya de Motocròs ha celebrat aquest diumenge la segona cursa de la temporada en un remodelat circuit de Catalunya de Motocròs de Bellpuig.

Sota l’organització del Moto Club Segre, la cursa ha reunit 125 pilots de les categories: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

Pel que fa als resultats del dia, Nil Arcarons, pilot del Moto Club Segre, ha dominat les dues mànigues de la categoria Elit. En la primera màniga, Arcarons ha creuat la bandera de quadres a més de deu segons del segon classificat, Sergio Castro. Les coses s’han igualat en la segona màniga, on la diferència entre tots dos pilots ha passat a ser de només dos segons. Amb tot, Arcarons ha repetit la primera posició i s’ha alçat amb la victòria. Al podi l’han acompanyat Sergio Castro i Nil Bussot, segon i tercer, respectivament.

El vencedor de la categoria MX1 ha sigut Carlos Dalmau, que ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Miquel Alcover, amb dues segones posicions, ha fet segon, mentre que Joan Altés ha completat el triplet d’honor gràcies a una brillant segona màniga, on ha aconseguit fer tercer.

Simeó Ubach, José Antonio Aparicio i Alex Gamboa han sigut els protagonistes de la categoria MX2. Ubach, amb un doblet, s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi per segona vegada aquesta temporada. Aparicio ha fet segon i Gamboa, tercer.

Gerard Congost ha sigut el guanyador de la categoria MX125 2T. Raúl Sánchez ha fet segon, mentre que Arnau Lledó ha completat les posicions de podi.

En MX Sots 18, victòria per Salvador Ubach, seguit de Gervasio Cañas, segon, i Roberto Otero, tercer.

Ramon Brucart s’ha endut la victòria de la categoria MX3, empatat a punts amb Joel Lozano. Christian Ardèvol ha completat el podi.

La primera cita del Campionat de Catalunya de la categoria Femenina ha coronat Jana Sánchez com la millor pilot de la prova. La corredora de Riells s’ha imposat en totes dues mànigues, seguida de Carla Magallón, segona, i de Laia Manté, que ha fet tercera.

El podi de la categoria MX4 ha estat format per Jordi Pedro, primer, Antonio Sacares, segon, i Jordi Álvarez, tercer.

Finalment, Pedro Tragter ha guanyat en MX5 seguit de Sergi Lasala i Baltasar Planasdemunt.

La tercera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 28 d’abril al circuit d’Olvan.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing