ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Lliga de Motocròs s´estrena amb una gran cursa al circuit El Pinyer

11/03/2019

Bona organització per part del Moto Club Fonollosa.

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Grans ha celebrat aquest diumenge la primera cursa de la temporada al circuit El Pinyer de Fonollosa.

L’estrena d’aquesta competició ha comptat amb la participació de 122 pilots de les categories MX 1, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Sots18 4T i MX 125 2T.

Pel que fa  a la categoria MX1, victòria inapel·lable de Miquel Alcover que ha vençut amb solvència totes dues mànigues. Joan Altés, amb dues segones posicions i Daniel Garralón, amb dues terceres, han completat les posicions del podi.

Pel que fa a MX2 el triomf ha anat a parar a mans d’Àngel Perales. El pilot de la PM Vilassar de Dalt que recentment ha deixat enrere una petita lesió ha demostrat una gran superioritat guanyant les dues mànigues del dia. Aleix Canals s’ha enfilat fins al segona esglaó del podi mentre que Joan David Rosell ha completat les posicions d’honor.

Joan Vilalta ha dominat de dalt a baix les dues mànigues de la categoria MX3. El pilot del Moto Club Sant Hilari ha pujat al primer esglaó del podi on ha compartit el top 3 amb els pilots Marc Sans, segon classificat, i Sebastian López, tercer.

Antonio Sacarés ha sigut el més ràpid de la categoria MX4, seguit de Gerard Mas i Pere Mas. D’altra banda, en MX5, victòria per Sergi Lasala, amb Leandre Casas segon i Andreu Gómez, tercer.

Pel que fa a la categoria MX125 2T, Arnau Lledó s’ha coronat amb la victòria després d’aconseguir vèncer les dues mànigues del dia. Pau Rojas, segon i Ferran Ferré, tercer, han completat les posicions del podi.

Finalment, en la categoria MX Sots18 4T, triomf per a David Noya, seguit de Daniel Sala i Daniel Morilla, segon i tercer, respectivament.

La pròxima cita de la Lliga Catalana de Motocròs serà el 5 de maig al circuit Els Cortals de Sant Hilari.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing