ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 100 pilots participen en el primer enduret de la temporada

11/03/2019

Enduro

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2019.

El MC Peu a Baix ha sigut l’encarregat de d’organitzar la prova la qual ha reunit més d’un centenar de pilots a la localitat de Palol d’Onyar - Quart (Girona).

El gran protagonista de la cursa ha sigut Pau Conesa (Sots16), primer en totes les especials. Martí Escofet, que tornava després d’una lesió, ha fet segon, mentre que el debutant de la categoria Sots 16, Alex Puey, ha tancat les posicions d’honor.

Yago Domínguez ha sigut el més ràpid de la categoria 85cc Cadet. El del MC Tres Turons ha sigut l’únic pilot de la categoria capaç de rebaixar la marca dels 5 minuts en el primer tram. Aleix Saumell ha fet segon, a 23 segons de Domínguez, mentre que Jordi Galera ha completat la tercera posició del podi.

Màxima igualtat en la categoria 85cc Juvenil. Nahuel Santamaria i Eyal Efroni han protagonitzat un duel espectacular que no s’ha resolt fins a l’última especial del dia. Finalment, Santamaria s’ha endut la victòria per només quatre segons de diferència. D’altra banda, Oleguer Viusà ha completat les posicions de podi.

Mireia Rabionet ha guanyat en la categoria Fèmines. La pilot del MC Riuprimer Gas i Rocs no ha donat opció a cap de les seves rivals gràcies a una molt bona actuació a terres gironines. Al podi l’han acompanyada Anna González, segona i Lucía Serna, tercera.

En 65cc ha dominat Pol Guerrero, que ha sigut el més ràpid fent els trams. D’altra banda, Ramon Godino, qui ha fet millors temps a les cronos, ha finalitzat en segona posició. Finalment, Martí Bañeres ha tancat les posicions del podi de la categoria.

Pel que fa a la categoria dels més petits, Aitor Pla ha sigut el triomfador de la jornada. Pla ha finalitzat la prova amb un temps de 10:36, dotze segons més ràpid que el segon classificat, Isaac Peinado. Nil Masó ha completat el triplet d’honor de la categoria 50cc.

Els resultats més destacats en la categoria Oberta els han protagonitzat Jan Fonoll, Joan Roig i Xavier Puig.

Sense gaire temps per descansar, la Copa Catalana d’Enduret tornarà el pròxim 24 de març a Salomó.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing