ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de trenta pilots participen en el trial de Nens dels Alfacs

11/03/2019

Sant Carles de la Ràpita ha sigut la seu de la tercera cursa de la temporada del la Copa Catalana de Trial de Nens 2019.

La localitat del Montsià ha acollit més d’una trentena de participants en un dia assolellat i amb temperatura agradable, on els pilots han pogut desenvolupar tot el seu potencial al llarg de les zones dissenyades pel Moto Club Sant Carles.

Pel que fa als resultats del dia, David Fabian s’ha endut el triomf de la categoria Promo Vermell. El pilot del MC Piera Scan ha hagut de realitzar un trial pràcticament perfecte, amb només dues penalitzacions, per superar un inspiradíssim Marc Piquer, que amb tres penalitzacions s’ha enfilat fins al segon calaix del podi. D’altra banda, Nil Riera, amb catorze, ha tancat el triplet d’honor.

Alex Mediñá ha sumat una ajustada victòria en la categoria Blau Base. El pilot de l’Anoia ha superat per només un punt al penedesenc Martí Escofet (17-18). Escofet ha pagat cara la primera volta, on ha sumat onze dels divuit punts de penalització. D’altra banda, Mediñá ha cimentat la seva victòria gràcies a una gran regularitat al llarg de tota la cursa.

Alex Mediñá: “M’he sentit molt còmode. Les zones molt bones amb tota mena de nivells d’exigència. A la pedra m’hi agafava bé, però amb la sorra he patit una mica més.

De moment he obtingut bons resultats al campionat i tinc l’esperança de guanyar el títol.”

Genís Forns no ha tingut rival en la categoria Aleví +8 Verd Benzina. El pilot del MC Micorella ha finalitzat la prova amb només onze punts, molt per davant del segon i tercer classificat, Oriol García i Carles Marsal, respectivament.

Genis Forns: “Un trial mes aviat fàcil. Algunes zones patinaven força però en general crec que molt bé. De moment tres de tres i amb l’esperança de guanyar el campionat.”

Pel que fa a la categoria Aleví+8 Verd Elèctrica, victòria destacada de Pol Guillamet, que amb només onze penalitzacions ha desmuntat les opcions de tots els seus rivals. Gael Hernández, amb vint-i-tres penalitzacions i Arnau Arias, amb trenta-sis, han completat les posicions de podi.

Grau Franch ha brillat en la categoria Groc Aleví. El pilot del MC Baix Berguedà ha finalitzat la prova sense cometre ni un sol error i per aquest motiu s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi. La brillant actuació d’Ivette Surós, amb quatre punts, l’ha permès finalitzar la cursa en segona posició, mentre que Aleix de la Fuente ha tancat les posicions de podi.

Pau Giralt s’ha endut el cara a cara amb Julià Ribes. D’aquesta manera, Giralt s’ha endut el triomf de la Taronja Iniciació, mentre que Julià Ribes ha fet segon.

Finalment, quatre pilots han participat en la categoria Oberta.

Classificacions la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing