ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Pérez i Redondo s´enduen la victòria de Santa Eulàlia de Ronçana

07/03/2019

Enduro

Santa Eulàlia de Ronçana ha sigut l’escenari de la primera cursa de la temporada del Trofeu Català Resistència Ciclomotors, la qual ha reunit els pilots de les categories Grup 3 Aigua, Canvi i Grup 2 Aire.

La cursa, organitzada pel Moto Club Ronçana, ha reunit més de 70 corredors repartits en un total de 37 equips.

Pel que fa al resultat de la cursa, el duet format per Alberto Pérez i Víctor Redondo s’ha endut la victòria de les 3 Hores Resistència de Santa Eulàlia. Tots dos pilots, encasellats dins la categoria amb més participació, Grup 3 Aigua, han rodat a un gran ritme al llarg de tota la prova fins al punt d’aconseguir un total de 114 voltes. Aaron Serrano i Javier Amatriain, amb 113 voltes, han pujat al segon esglaó del podi, mentre que Alberto Rodríguez i Xavier Martínez han completat les posicions d’honor amb un registre de 112 voltes.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, victòria per als germans Aràbia, Gerard i Jordi. Els pilots vallesans han ocupat l’esglaó més alt del podi després de completar 109 voltes, tres més que el segon classificat, equip format per David Bigas i Aleix Jordà. Han tancat les posicions de podi d’aquesta categoria els pilots Daniel Martínez i Borja Serra.

Finalment, Albert Mussull i Oriol Brutau han sigut els pilots més destacats de la categoria Canvi. Al podi els han acompanyat Josep Maria Florensa i Oriol Peña, en segona posició, i Alejandro Franco i Albert Jorba, que han tancat les posicions de podi.

La pròxima cursa del Trofeu Resistència Ciclomotors se celebrarà el 23 de març a la Pobla de Mafumet.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing