ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat s´estrena amb força al circuit d´Osona

04/03/2019

Velocitat

La Copa Catalana de Promovelocitat 2019 ha donat el tret de sortida aquest diumenge al circuit d’Osona.

Els joves pilots de velocitat han viscut un cap de setmana carregat d’emocions, on el més important era començar el campionat amb bones sensacions.

El públic que ha assistit a les instal·lacions del circuit de Vic ha vibrat amb l’actuació dels pilots de la Copa Ohvale, la PromoRacc3 i la PromoRacc-E GasGas.

Un dels focus d’atenció de la cursa ha sigut el debut de la Copa ETG-Ohvale (PromoRacc1 i PromoRacc2), que en la seva estrena ha comptat amb la participació d’una vintena de pilots. La competició monomarca, basada amb la igualtat mecànica, ha sigut tot un èxit.

En PromoRacc1 s’ha imposat Marc Vich. El balear ha rodat a un ritme increïble al llarg de tota la jornada. En els entrenaments qualificatius celebrats a primera hora, Vich ja ha registrat la millor marca. El dorsal 96 ha seguit amb les bones sensacions en totes dues mànigues, on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició i, d’aquesta manera, enfilar-se fins a la primera posició del podi. Gonzalo Sánchez, segon, i Marc Ochoa, tercer, també han estrenat la temporada des de posicions de podi.

D’altra banda, Izan Rodríguez ha sigut el més ràpid de la categoria PromoRacc2. El vallisoletano s’ha mostrat implacable en totes dues mànigues, on no ha donat opció a cap dels seus rivals. Raul Navarrete, amb dues segones posicions, ha pujat en el segon esglaó del podi, mentre que Xavier Albertón, amb una tercera i una quarta posició, ha completat el triplet d’honor.

Pel que fa a la categoria PromoRacc-E GasGas 1.6, Unai García ha sigut el més ràpid, seguit d’Arnau León, segon, i de Ethan Arias, tercer; mentre que en la categoria PromoRacc-E GasGas 1.2 el triomf ha anat a parar a mans d’Oriol Vich, seguit d’Hugo Guillen.

Finalment, en la categoria PromoRacc3, Cesc Obiol s’ha endut la victòria per davant de Jairo Llao.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat tindrà lloc el 24 de març al circuit de Móra d’Ebre.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing