ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Pobla de Mafumet estrena la Lliga de Nens amb una extraordinària cursa

25/02/2019

Més de 110 pilots han participat aquest diumenge en l’estrena de la Lliga Catalana de Motocròs 2019 al circuit de motocròs de la Pobla de Mafumet.

La posada en escena d’aquesta temporada ha comptat també amb una gran afluència de públic que no ha volgut perdre’s el desenllaç de les cinc categories en joc: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Femení.

La cursa s’ha celebrat enmig d’un dia primaveral, on la calor ha fet acte de presència al llarg de tot el matí de diumenge.

Pel que fa als resultats del dia, victòria de Carla Magallón en una multitudinària màniga de la categoria MX Femení, que ha comptat amb la participació de disset pilots. La gironina s’ha mostrat molt superior a la resta de rivals, essent la més ràpida tant en els entrenaments com en les dues mànigues. Adelina Ramirez, amb dues segones posicions, i Amanda Storm, amb dues terceres, han completat els calaixos de podi.

Daniel València s’ha endut el triomf de la categoria MX50. El pilot local ha sigut el més ràpid de la primera màniga i ha fet segon en la segona. D’aquesta manera, València, amb 45 punts, s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi, on l’han acompanyat Dídac Soler, segon després de firmar una gran actuació, i Èric Rubio, que ha firmat una esplèndida tercera posició.

En MX65 el pilot més ràpid ha sigut Bruno Miró, que ha aconseguit la victòria en totes dues mànigues. Didac Arfelis s’ha classificat en segona posició, mentre que Alex López ha fet tercer.

D’altra banda, en la màniga compartida entre les categories MX85 Juvenil i Cadet, un pilot ha brillat amb llum pròpia: Nil Rojas. El gironí, de la categoria Juvenil, ha aconseguit vèncer la general en totes dues mànigues. Òbviament, aquest resultat l’ha permès estrenar la temporada des de l’esglaó més alt del podi, on l’han acompanyat Biel Piera, segon, i Josep Sardà, tercer.

Pel que fa a la categoria MX85 Cadet, màxima igualtat entre Jordi Galera i Guillem Gili. El duel entre tots dos pilots s’ha resolt a favor de Galera, que ha ocupat el primer esglaó del podi. Gili, segon, i Aniol Molas, tercer, han completat el triplet d’honor.

La pròxima cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens se celebrarà al circuit d’Almacelles el pròxim 24 de març.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing