ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El MC Riuprimer Gas i Rocs celebra una endurada de rècord

25/02/2019

L’Endurada de la Vall del Congost, celebrada aquest passat diumenge a Sant Martí de Centelles, ha batut rècords d´inscripció amb una participació de més de 230 pilots.

La cursa ha transformat de dalt a baix la petita localitat de la comarca d’Osona, que durant unes hores s’ha omplert d’activitat motociclista amb pilots vingut d’arreu del país i tot l’equip del Moto Club Riuprimer Gas i Rocs que ha vetllat per la celebració de la cursa.

Malgrat que curt, tots els pilots han destacat el ral·li de l’endurada així com alguna de les trialeres del mateix.

Pel que fa als resultats del dia, Gerard Salavedra ha sigut el més ràpid de la prova amb un resultat final de 21:36’210. Salavedra ha sigut el més ràpid en pràcticament totes les especials i d’aquesta manera s’ha enfilat fina a l’esglaó més alt del podi de la categoria Sènior A, on han completat les posicions d’honor els pilots Pau Tomàs i Sergi Casany.

En E-125 s’ha imposat un rapidíssim Adrià Mesas, que ha marcat la diferència sobretot en els trams. Alejandro Ceballos ha finalitzat en segona posició mentre que Xavier Mascarilla ha tancat les posicions de podi.

En Júnior Oberta victòria de David Riera, que ha estrenat categoria de la millor manera possible. Martí Puig i Joel Vives s’han barallat per la segona posició, un premi que finalment s’ha endut el pilot del GM Molins.

En Sènior B ha guanyat Albert Muñoz, seguit d’Antonio Martínez, segon, i d’Antonio Romero, tercer. Especialment meritosa l’actuació de Romero, que tot i córrer bona part de la cursa amb una ungla trencada, ha aconseguit posicions de podi.

Dani Ollés, actual campió de la categoria Sènior C, ha començat la temporada amb un excepcional triomf. Ramir Parera ha finalitzat segon, mentre que David Gómez ha fet tercer.

Alba Vilaplana ha sigut la més ràpida de la categoria Femení, seguida de ben a prop de Maria San Miguel, segona classificada, i de Mireia Calvo, que ha tancat les posicions de podi de la categoria.

David Serra ha aconseguit la victòria en la categoria Veterà 40. Al podi l’han acompanyat Albert Esteban i Josep Comallonga.

Finalment, en Veterà 50, victòria d’Alex Llobet, Jordi Calvo ha fet segon, mentre que Carlos López ha tancat les posicions de podi.

La pròxima endurada de la temporada se celebrarà el 28 d’abril a Tossa de Mar.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing