ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la segona cursa del Català de Trial de Nens a Terrades

18/02/2019

Trial

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat aquest passat diumenge la segona cursa de la temporada a Terrades.

Una quarantena de pilots, dividits en sis categories, han participat a la cursa organitzada amb èxit per la Penya Motorista de Figueres.

Malgrat el fred de primera hora del matí, els pilots han gaudit d’un dia espectacular per a la pràctica del seu esport preferit.

El pàdoc de la cursa, instal·lat al mig de poble, ha omplert de vitalitat el municipi de Terrades, tot i que pilots i motxillers s’han hagut de desplaçar un parell de Km a través d’una bonica interzona per trobar les primeres zones.

El trial, d’un nivell semblant al celebrat fa poques setmanes a Piera, ha suposat la segona victòria consecutiva de Genís Forns, líder destacat de la categoria Aleví+8 Benzina Verds. Al podi l’han acompanyat Marc Planella i Arnau Aïsa.

Qui també ha sumat la segona victòria de la temporada ha sigut Pau Giralt, de la categoria Taronja Iniciació, tot i que en aquesta ocasió no ho ha tingut gens fàcil davant el bon paper de Julià Ribes, que finalment ha ocupat la segona posició del podi.

Pol Guillamet s’ha mostrat molt superior a la resta de rivals de la categoria Aleví+8 Elèctrica Verds. Pedro Carballido i Arnau Arias han completat els calaixos del podi.

Ramon Godino ha sumat la primera victòria de la temporada en la categoria Base després d’un ajustadíssim final amb el segon classificat, Àngel Llopis. Martí Escofet ha completat el triplet d’honor de la categoria Base Blaus.

David Fabian segueix en estat de gràcia. El pilot del Piera Scan ha sumat la segona victòria de la temporada amb una autèntica exhibició sobre la moto. Nil Riera i Marc Piquer han completat les posicions de podi.

Aleix de la Fuente s’ha imposat en la categoria Aleví. El triomf del pilot del Moto Club Cent Peus deixa una classificació general d’allò més renyida amb tres pilots: Ivette Suros, Aleix de la Fuente i Grau Franch, separats per només un punt. Precisament, Franch i Surós han completat les posicions del podi de la categoria Aleví Groc.

Cal destacar, a més de la brillant actuació d’Ivette Surós, les curses que han protagonitzat les pilots Adela Godino, en Aleví Grocs, i Ada Martí, en Aleví Elèctrica.

D’altra banda, tres pilots han realitzat el trial en la categoria Oberta: Jan Salvans, Manel Jané i Miquel Gilart.

En el lliurament de premis, celebrat al Centre Cívic de Terrades, la Penya Motorista Figueres ha ofert un gran ventall de regals i sortejos que han fet gaudir de valent a tota la canalla. Els premis grossos han sigut una jaqueta de trial del pilot Miquel Gelabert, i una samarreta formada per Takahisa Fujinami.

La pròxima cursa de Trial de Nens tindrà lloc el 10 de març als Alfacs.

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing