ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Rufea celebra amb èxit la primera cursa del Català de nens de motocròs

18/02/2019

Motocròs

El circuit Municipal de Rufea-Lleida ha sigut escenari, aquest diumenge, de la primera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens.

La prova inaugural ha comptat amb la participació de 150 pilots que han omplert les instal·lacions de motor de la capital del Segrià.  

A les 9:00h ha començat l’activitat a pista amb la celebració  dels entrenaments cronometrats. Els pilots de la categoria MX65 han centrat bona part de l’atenció durant els cronometrats, ja que a causa de l’alta inscripció en aquesta categoria només es classificarien per disputar la final els quaranta pilots amb millor registre.

Finalment, el guanyador de la categoria MX65 ha estat  Joel Cañadas, pilot del Moto Club Segre que s’ha endut les dues mànigues. Al podi l’han acompanyat Ivan Polvillo i Dídac Arfelis. En la màniga de consolació de MX65, on han participat els pilots no classificats, Marc Alibau ha fet primer, seguit de Joel Torres i Unai Ortiz.

Pel que fa a la categoria MX85 Cadet, el guanyador ha sigut Edgar Canet, que s’ha endut amb solvència totes dues mànigues. Victor Puig i Daniela Guillen han completat el primer podi de la temporada.

Elias Escandell ha sigut el pilot més ràpid de la categoria MX85 Juvenil. Carlos Prat, segon, i Xavier Camps, tercer, han completat el triplet d’honor.

En la categoria dels més petits, MX50, els calaixos del podi els han ocupat Carlos Martín, primer, Pau Cuadet, segon, i Daniel Valencia, tercer.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència de Joan Ciscar, president de la comissió de motocròs de la FCM, Manel Sirera, president de la delegació de Lleida de la FCM i Lluis Capdevila, president del Moto Club Segre.

La segona cita del Català de Nens de Motocròs tindrà lloc el 3 de març al circuit de Ponts.

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing