ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almacelles celebra amb èxit la gala de premis del Territorial de Lleida 2018

04/02/2019

Els pilots lleidatans de Motocròs, Dirt Track i Trial, protagonistes de la gala.

Almacelles va acollir el passat dissabte la gala de lliurament de premis dels Campionats Territorials de Motociclisme Ara Lleida 2018.

La Sala Arca de la localitat del Segrià va quedar petita davant les més de dues-centes persones que van assistir a la cerimònia.

La gala de premis va començar amb una projecció espectacular, en una immensa pantalla led, de les millors imatges del Campionat Territorial de Lleida 2018, on el públic va quedar meravellat.

Just abans d’arrancar el lliurament de premis, es van realitzar els parlaments de les autoritats. En aquest apartat s’estrenava el President Territorial de Lleida, Manel Sirera, que va aprofitar per donar un missatge d’agraïment a les diferents institucions, a la vegada que va prometre treball i dedicació per potenciar encara més el motociclisme de la província de Lleida i, en especial, el campionat territorial.

Durant els parlaments també van intervenir el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz; el Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura; i la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló.

Finalitzats els parlaments, tots els pilots van pujar un per un sobre l’escenari on les autoritats i pubillatge d’Almacelles els hi van fer entrega de les diferents copes. A més, també es va retre homenatge al pilot de l’Albi, Jordi Gaya, pel seu títol de campió d’Espanya de SM-Lites.

La gala va finalitzar amb una foto de família de tots els pilots a dalt de l’escenari.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing