ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Ponts estrena el Català de Motocròs amb una brillant posada en escena

30/01/2019

Motocròs

El Campionat de Catalunya de Motocròs ha estrenat la temporada amb una extraordinària cursa al circuit el Bosquet de Ponts.

Sota l’organització del Moto Club Segre, més de 120 pilots de les categories adultes s’han donat cita al traçat de la Noguera, el qual ha registrat unes graelles de sortida del tot espectaculars.

Malgrat que dies abans de la celebració de la cursa circulava el temor d’una possible glaçada que posés en risc el bon estat de la terra, finalment el circuit el Bosquet ha fet les delícies de tots els pilots, que han gaudit de valent sobre el circuit.

Pel que fa a l’apartat esportiu, en MX Elit, s’ha imposat Nil Arcarons, que amb una primera i una segona posició n’ha tingut prou per enfilar-se fins a l’esglaó més alt del podi. Sergio Castro, segon, i José Luís Martínez, tercer, han completat les posicions d’honor de la categoria Reina.

Carlos Dalmau s’ha endut el triomf de la categoria MX1, seguit d’Enric Vendrell, segon, i de Daniel Garralón, que finalment ha guanyat la batalla a Joan Altés.

En MX2, Simeó Ubach ha pujat a dalt de tot del podi, acompanyat de Nil Ponts i Àngel Perales.

Albert Fontova ha sigut el vencedor de la categoria MX 125, empatat a punts amb el segon classificat, Raül Sánchez. Els dos pilots, del Moto Club Segre, han sigut acompanyats al podi per Arnau Lledó.

En MX Sub-18, Gervasio Cañas ha fet primer, seguit de Roberto Otero i Jorge Rey.

Joel Lozano ha sigut el més ràpid de la categoria MX3, seguit de Ramón Bucart i Néstor Cardona.

En MX4, Èric Augé, Jordi Álvarez i Aleix Velasco, primer, segon i tercer, respectivament, han ocupat les posicions d’honor.

Finalment, en MX5, Pedro Tragter s’ha endut el triomf, seguit de Sergi Lasala i Andreu Gómez.

La pròxima cita del Català de Motocròs de grans serà el 31 de març al circuit de Bellpuig.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing