ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La FCM celebra la seva Gala Anual amb més de 1.200 assistents

28/01/2019

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar el passat dissabte la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya 2018  a l’Auditori CaixaFòrum de Barcelona.

La cerimònia, dividida en quatre blocs: trial, velocitat, motocròs i enduro, va premiar més de quatre-cents pilots i va congregar un total de 1.200 persones.

Algun dels pilots més destacats del panorama motociclista internacional, com ara Berta Abellán, Jaume Betriu, Mireia Badia i Xavier Artigas, no van faltar a la cita anual de la FCM. Tots ells, van rebre el reconeixement de la Federació Catalana de Motociclisme enmig d’un ensordidor aplaudiment per part d’un auditori ple a vessar. 

D’altra banda, el Moto Club Segre, el Ripoll Motor Club i l’Escuderia Osona van ser homenejats pel seu 50 aniversari, mentre que el Moto Club DUDux i el Moto Club Torrelles de Llobregat commemorar mig quart de segle.

El President de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, va felicitar la tasca de pilots i familiars, a la vegada que va mostrar-se il·lusionat per una temporada 2019 en què la FCM celebra el 75 aniversari.

A la Gala de Premis hi van assistir, d’entre d’altres, el Director del Consell Català de l’Esport, el SR. Toni Reig i el president de la UFEC, el Sr. Gerard Esteva.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing