ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Supermotard tanca la temporada al circuit d´Alcarràs.

22/10/2018

Velocitat

El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest passat diumenge la darrera cursa de la Copa Catalana de Supermotard.

L’última cita de la temporada ha reunit una trentena de pilots de les categories: SM1, SM2, SM3, SM Road65, SM Road85, SM Road i SM Road+35.

Joan Lladós s´ha proclamat campió de Catalunya de la màxima categoria: SM1. Després de no poder competir en la penúltima prova celebrada a Móra d´Ebre, a l´estar convocat per disputar el Supermotard de les Nacions, el lleidatà arribava a l´última cita d´Alcarràs amb nou punts de desavantatge amb el líder provisional, Carlos Daniel. No obstant això, Lladós s’ha endut el triomf de totes dues mànigues i ha aconseguit els punts necessaris per sumar un nou títol de campió de Catalunya. L’altra cara de la moneda ha sigut Carlos Daniel, que malgrat tot s’ha endut el subcampionat cap a casa després de fer segon al circuit del Segrià. Lluc Meier ha tancat les posicions de podi.

Joan Ruíz s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria SM2. El pilot del Moto Club Circuit Móra d’Ebre arribava al circuit d’Alcarràs amb un clar avantatge respecte al segon classificat i tot i finalitzar la cursa en tercera posició, ha sumat els punts necessaris per alçar-se amb el títol de campió. Jaume Gaya s’ha endut el triomf de Terres Lleidatanes, mentre que Aaron Fenrández ha finalitzat en segona posició.

José Luis Hernández ha segellat el títol de Catalunya de la categoria SM3 gràcies a una convincent victòria en l’última cita del calendari. Hernández s’ha imposat en totes dues mànigues, relegant Xavier Rossell a la segona posició del podi.

Ari Mestres no ha tingut un dia especialment inspirat, però tot i així ha aconseguit l’objectiu que buscava, aconseguir el títol de campió de Catalunya de la categoria SM Road65. Mestres ha quedat fora de les posicions de podi, però gràcies al bon rendiment que ha demostrat al llarg de la temporada ha pogut celebrar el títol que l’acredita com el millor pilot de la categoria. La victòria al circuit d’Alcarràs ha sigut per a Brian Uriarte, seguit de Jordi Gaya, subcampió de la categoria, i de Julen Ávila, que ha tancat les posicions de podi.

El protagonista de la categoria Trofeu SM Road+35 ha sigut Eduard Betrian. El pilot d’Esplugues de Llobregat s’ha proclamat campió de Catalunya gràcies a una temporada per emmarcar. Betrian ha finalitzat segon l’última cita de la temporada, on s’ha vist superat per un rapidíssim Fernando Roger. Xavier Alba ha tancat les posicions de podi.

Les dues categories restants, Trofeu SM Road i SM85, ja comptaven amb un campió abans de celebrar-se la darrera cursa del certamen al circuit d’Alcarràs. Així i tot, Pau Monllau ha tornat a ser el més ràpid de la categoria Trofeu SM Road. El pilot del Moto Club Amposta ha completat una temporada espectacular, on ha sumat quatre victòries de les cinc curses disputades. Carlos Gutiérrez, subcampió de la categoria, ha finalitzat en segona posició, mentre que Ferran Pareja ha completat les posicions de podi. Finalment, en la categoria SM85 s’ha imposat Josep Maria Vítores, seguit de Joel Ávila i Alejandro Plana.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing