ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Quad Cross Country s´estrena amb èxit a Casserres

22/10/2018

Quad

Vilà i Obradó, en Q1, i Francisco i Ciurana, en Q2, triomfadors de la jornada.

La Copa Catalana de Quad Cross Country ha celebrat a Casserres, aquest cap de setmana, la primera i única cursa d’aquest nou certamen de les quatre rodes.

La prova ha sigut un èxit de convocatòria amb pràcticament una quarantena de pilots i divuit equips encasellats en les dues categories convocades: Q1 i Q2.

Els participants han hagut de recórrer, al llarg de dues hores, un circuit molt complet que ha combinat a la perfecció una part de tipus ral·li amb una altra de tipus crono. En total, uns tretze minuts per volta revisats prèviament amb una passada de reconeixement que ha donat pas als entrenaments cronometrats.

La cursa ha donat el tret de sortida amb el sempre trepidant format a l’estil le mans.

Daniel Vilà i Francesc Xavier Obradó han sigut els més ràpids de la categoria Q1. El duet que ha lluït el dorsal 94 ha liderat la cursa de dalt a baix. El francès Regis Pardigon, que ha actuat en solitari, ha finalitzat la cursa en segona posició, mentre que Killian Díaz ha completat el triplet d’honor.

A la categoria Q2 la victòria ha anat a parar a mans de l’equip amb el dorsal 25, format per Daniel Francisco i Jesús Ciurana. Edgar Poyatos i Antonio Marín han fet segons, mentre que Joan Fontbernat i Roger Vidal han completat les posicions de podi.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing