ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Amposta mostra el primer guanyador de la Lliga de Motocròs

17/10/2018

Motocròs

Jordi Álvarez s´ha proclamat campió de la Lliga (MX4), gràcies a una magistral victòria.

El circuit Oriola Parc d’Amposta ha sigut seu, aquest passat diumenge, de la cinquena cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs 2018.

El traçat de MX de la capital del Montsià s’ha omplert amb setanta pilots de les diverses categories convocades:MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX125 2T i MX S18 4T.

La penúltima cita de la temporada ha servit per conèixer el nom del primer guanyador del certamen, Jordi Álvarez, que gràcies a la victòria en la categoria MX4 ha aconseguit segellar el títol de manera matemàtica. Pau Badiella i Pere Mas han completat les posicions del podi.

En MX1 la victòria ha anar a parar a mans d’Aleix Canales, seguit de David Rodríguez, segon i José Luis Daudén, tercer.

Pel que fa a la categoria MX125 2Temps, triomf del líder de la general, Marc Pamias, que s’ha desfet d’Adrià Monné, segon classificat, i d’Aitor Ferrades, que tot i guanyar la primera màniga no ha pogut finalitzar la segona cursa.

Marc Fontanals s’ha enfilat fins a la primera posició de la categoria MX2. Fontanals ha fet segon a la primera màniga i ha sigut el més ràpid de la segona. Joan David Rosell, guanyador del primer duel del dia, s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. Daniel Garralón, líder destacar de la general i principal favorit per endur-se el campionat, ha tancat les posicions d’honor.

En MX3, primera victòria de la temporada per al pilot Josep Pedro, el qual s’ha imposat en totes dues mànigues. Al podi l’han acompanyat Marc Sans i Sebastian López, segon i tercer, respectivament.

Malgrat no vèncer cap de les dues mànigues, Rafael Bagur ha sortit victoriós de les Terres de l’Ebre. El pilot del Moto Club Menorca ha fet segon a les dues mànigues i ha relegat a la segona i tercera posició als dos pilots que sí s’han adjudicat alguna de les dues mànigues:, Narcís Sánchez, segon, i Jordi Durbau, tercer.

Finalment, en la categoria MX Sots18 4 Temps, triomf per al líder de la general, Roberto Otero, seguit d’Enric Vendrell, segon i Oriol Segú, tercer.

La darrera cursa de la temporada de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de grans se celebrarà el 25 de novembre a La Pobla de Mafumet.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing