ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gironella celebra amb èxit la quarta cursa del català de Trial Open

10/10/2018

Trial

La cursa ha comptat amb la participació de 75 pilots.

La localitat berguedana de Gironella ha sigut seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open 2018.

El dia ha començat fred i tapat, però a mesura que han anat avançant les hores s’han obert clarianes que han permès als pilots gaudir d’una jornada meravellosa.

El Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la cursa, ha dissenyat les dotze zones que han completat un interessant recorregut on, com sempre, ha predominat el terreny sec i terrós i les grans roques característiques de zona.

En general, el Trial de Gironella no ha sigut un dels més exigents de la temporada i, per aquest motiu, els petits detalls han marcat la diferència en moltes categories.

Pel que fa als resultats del dia, cal destacar l’actuació de Gabriel Marcelli. El gallec, format a Catalunya, ha sigut el pilot més destacat de la cursa gràcies a una brillant exhibició. Marcelli ha realitzat totes les zones del Trial de Gironella sense cometre ni una sola penalització. Sergio Ribau, segon, i Èric Miquel, tercer, també han demostrat un alt nivell però els petits detalls han marcat la diferència a favor de Marcelli. Ribau ha finalitzat la cursa amb una penalització, mentre que Miquel ha comès dos peus, un d’ells a l’última zona de la prova.

L’actuació de Gabriel Marcelli ha deixat la classificació general de la categoria Elit d’allò més renyida, ja que la diferència entre els tres primers classificats: Èric Miquel, Aniol Gelabert i Gabriel Marcelli ha passat a ser de només quatre punts.

També en Nivell Negre, Carlos Brines ha sumat 25 punts en Elit Sots16 que l’acosten al títol de la categoria.

Pel que fa al nivell Vermell, Pau Martínez s’ha mostrat intractable en la categoria Màster. El pilot del Moto Club Cent Peus ha protagonitzat la millor cursa de la temporada deixant en blanc la targeta de penalitzacions. Oriol Pi i Francesc, segon i tercer respectivament, han completat els calaixos del podi. Quan resten dues curses per posar el punt i final a la temporada, Recio domina la general amb nou punts d’avantatge respecte al segon classificat, el sabadellenc Pau Martínez.

Berta Abellán s’ha proclamat campiona de Catalunya de la categoria Màster Fèmines. La terrassenca ha posat el colofó a una temporada per emmarcar on, a més del títol català, també s´ha adjudicat el títol de campiona d´Europa, campiona d´Espanya i subcampiona del món. Al Trial Open de Gironella, Abellán només ha sumat un punt de penalització. L’única ombra per a la pilot del Moto Club Abadesses ha sigut no poder fer primera del rànquing Nivell Vermell, un triomf honorífic que, per a més inri, s´ha endut el seu rival comarcal, el sabadellenc Pau Martínez.

Pel que fa al Nivell Blau, Elisabet Solera ha sigut la participant més destacada de la categoria Promo Fèmines. La pilot del Moto Club Baix Berguedà ha finalitzat la prova amb una única penalització. D’altra banda, Adrià Albejano, s’ha endut la victòria de la categoria Promo Blau per davant de David Olmedo i Alex Calderón, segon i tercer, respectivament. Amb aquest resultat, Albejano podria segellar el títol de campió de Catalunya l´11 de novembre a Tortosa.

Ricard Alcaraz ha pujat al primer esglaó del podi de la categoria Promo+35, Albert Muñoz ha fet segon i Joan Miquel, tercer. El triomf de la categoria Promo125ha sigut per a Roger Casas, que ha superat Oriol Giró i Pau Dinarés, els quals han completat les posicions d’honor.

Antoni Ramonet s’ha endut la victòria de la categoria Promo+50, seguit de Narcís Sánchez i Ramon Plana.

Andreu Bou ha dominat la categoria Open Nivell Verd. El pilot del Moto Club Tona ha finalitzat el Trial de Gironella amb cinc punts de penalització, set menys que el segon classificat, Gerard Herrera, i deu menys que el tercer, Jaume Gost. Bou ho té tot de cara per revalidar el títol de la categoria.

Josep Maria Roura ha firmat la millor actuació de la temporada adjudicant-se el triomf de la categoria Open+50. Jaume Vila i Joan Sanllehy han completat les posicions de podi.

A Open125, Jordi Rocamora, amb 12 peus a la targeta, s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi on l’han acompanyat Adrià Utrillo, segon, i Nil Riera, tercer.

Pel que fa a la categoria Open Fèmines, Maria Feliu s’ha imposat per davant de Mariona Tasias i Laia Pi, segona i tercera, respectivament.

Pel que fa al nivell Groc, Josep Tremps s’ha endut la victòria amb un resultat final de només dues penalitzacions. Alex Villalba, amb sis peus, i Agustí Vila amb vuit, han completat el triplet d’honor.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open se celebrarà el 11 de novembre a Tortosa.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing