ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El circuit de Calafat tancarà la temporada de la velocitat

04/10/2018

Velocitat

Cap de setmana trepidant al circuit de Calafat, on aquest diumenge se celebraran les últimes curses de la temporada dels Campionats del Mediterrani i Català de Velocitat, la Copa Catalana de Promovelocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Sota l’organització de la Federació Catalana de Motociclisme, desenes de pilots ompliran les instal·lacions esportives de les Terres de l’Ebre on l’espectacle estarà més que assegurat.

Un dels duels de la jornada el protagonitzaran els pilots de la Copa Honda CBR 300R, Daniel Mogeda i Guillem Erill. Els dos catalans intentaran endur-se el campionat del Mediterrani cap a casa, tot i que Mogeda comptarà amb un lleuger avantatge de 13 punts que haurà de saber administrar. D’altra banda, les opcions d’Erill passen per guanyar totes dues mànigues i esperar que Mogeda no tingui el seu dia.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de la Copa Honda CBR 300R, Mogeda també és el favorit, tot i que Johan Gimbert i Guillem Erill també compten amb certes opcions.

D’altra banda, a la Copa Rieju RS3 RR, Valentín Perrone intentarà aconseguir el doblet. Amb la consecució del Campionat del Mediterrani fa només dues setmanes al circuit de Xest, el vilanoví aspira a fer-se amb la corona del Campionat de Catalunya. Antonia Ginard compta amb algunes opcions de lluitar pel títol.

Marc Vich és el principal favorit per proclamar-se campió del Mediterrani de la categoria Copa Rieju RS3, ja que compta amb un important coixí de punts de marge sobre el segon classificat, Lluc Bergadà. En canvi, pel que fa al Campionat de Catalunya de la categoria, Lluc és líder amb un punt d’avantatge sobre Vich, que és segon.

Pel que fa a la Copa Catalana de Promovelocitat, Ian Varó i Pau Alsina lluitaran per proclamar-se campions de la categoria PormoRacc1 2 Temps. Jordi Losada i Marc Lera, encara amb opcions, intentaran donar la sorpresa.

Uriel Hidalgo intentarà defensar l’avantatge de 29 punts per proclamar-se campió de la categoria PromoRacc1 4 Temps. Paola Ramos, segona classificada, apurarà totes les opcions per intentar arravatar el títol a Hidalgo.

Amb la PromoRacc 2 ja decidida a favor de Daniel Viñas, aquesta última cursa servirà per seguir aprenent i agafar experiència sobre un circuit de grans dimensions.

Finalment, les Clàssiques seran les encarregades de donar color vintage a la cursa amb la participació de les categories Clàssic 70, Clàssic 80, Clàssic B, Clàssic C i Maxi Clàssic.

El dissabte al matí se celebraran  entrenaments lliures mentre que a la tarda tindran lloc les Verificacions Administratives i Tècniques així com els Briefings de la Copa Honda i la Copa Rieju.

Diumenge l’activitat motociclista donarà el tret de sortida a les 9:00 del matí.

Horaris de la cursa en el document adjunt.

Fotos: Agustí Nubiola.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing