ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Martorelles celebra amb èxit la quarta cursa de la Lliga Catalana de Motocròs

25/09/2018

Motocròs

Circuit impecable i bona organització per part del Amics Moto Club Martorelles.

El circuit de motocròs de Martorelles ha sigut seu de la quarta cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs 2018.

El traçat del Vallès Oriental ha acollit una vuitantena de pilots de les categories: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5 i MX Sots18 4T.

Malgrat que algunes categories han hagut de compartir pista, el cert és que totes les graelles de sortida han presentat un gran aspecte i el públic que s’ha acostat fins a les instal·lacions de motor de Martorelles ha pogut gaudir d’un matí de motocròs espectacular.

Pel que fa als resultats del dia, Marc Pamias ha guanyat a la categoria MX 125 2 Temps. El pilot del Moto Club Segre ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues i s’ha enfilat fins a la primera posició del podi i de la general. Pol Oliveras, segon, i Edgar Canet, tercer, han completat els calaixos del podi.

El més ràpid de la categoria MX Sots 18 4T ha sigut Roberto Otero; David Noya ha fet segon i Enric Vendrell, tercer.

Pablo Majó ha guanyat les dues mànigues de la categoria MX1, Jaume Busquet ha pujat al segon esglaó del podi mentre que Iban Lluis Cabezas ha tancat les posicions d’honor.

Àngel Perales ha sigut el protagonista de la categoria MX2. El pilot de la Penya Motorista Vilassar de Dalt ha guanyat amb solvència les dues curses del dia. Joan David Rosell, amb una tercera i una segona posició, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Marc Fontanals ha completat el triplet d’honor.

Marc Sans ha fet una passa de gegant de cara a la consecució del títol de MX3. El pilot del Moto Club Polea ha guanyat la tercera cursa de la temporada amb un contundent doble triomf a Martorelles. Josep Pedreo i Àngel Davins, per aquest ordre, han completat el segon i tercer esglaó del podi.

Alex Velasco ha sigut el més ràpid de la categoria MX4. El líder de la general, Jordi Álvarez, ha fet segon, mentre que Leandro Méndez ha fet tercer.

Finalment, Gaspar Cuenca s’ha endut el triomf de la categoria MX5. El pilot del Moto Club VDB ha basat l’èxit gràcies a una boníssima primera màniga. Narcís Sánchez ha finalitzat en segona posició i Xavier Costa ha fet tercer.

L’acte de lliurament de premis ha comptat amb la presència del Regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’ajuntament de Martorelles, Octavi Mill.

La pròxima cursa de la  Lliga Catalana Interprovincial de Grans se celebrarà el 14 d’octubre a Amposta.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing