ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Ruiz i Morrilla, els més ràpids de les 3 Hores Resistència Terra de la Vall del Tenes

17/09/2018

Enduro

Vint-i-cinc equips han participat aquest diumenge en les 3 Hores Resistència Terra del Vall del Tenes, corresponent a la tercera cursa de la Copa Catalana Resistència Terra 2018.

La cursa s’ha celebrat en un traçat d’uns tres kilòmetres dissenyat pel Moto Club Ronçana i ubicat a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana, al bell mig de la Vall del Tenes. Gràcies a la dedicació del club organitzador i a les precipitacions dels darrers dies, el circuit ha esdevingut una magnífica pista on els pilots han pogut demostrar tot el seu potencial. De fet, l’amplada del traçat ha permès veure molts avançaments al llarg de les tres hores de cursa.

L’equip 23, format pels pilots Sergio Ruiz i Alberto Morralla, s’ha endut la victòria de les 3 Hores després de ser l’únic conjunt capaç de sumar 80 voltes al traçat de Santa Eulàlia de Ronçana. Ruiz i Morralla han pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria RS Sènior per davant de l’equip 52, format per Xavier Martínez i Albert Martí, i del 63, format per Roger Duran i Albert Batlleu.

Alberto Morralla: “Teníem moltes ganes de participar en aquesta cursa ja que s’ha celebrat al nostre poble i ens ho hem passat d’allò més bé.

Hem sortit primers gràcies a fer la volta ràpida en els entrenaments. Tant el meu company d’equip com jo hem fet una bona cursa, tot i que el segon classificat ens ha exigit molt. Crec que el punt d’inflexió de la prova ha sigut a l’hora de fer el canvi, ja que hem aconseguit distanciar-nos molt dels nostres perseguidors immediats.

Agrair la tasca del Moto Club organitzador per un bon circuit i un terreny en perfectes condicions.” 

Víctor Alonso i Oriol Roca amb el dorsal número 8 a l’esquena, han aconseguit una treballada segona posició a l’scratch amb un total de 79 voltes, una menys que l’equip guanyador. Alonso i Roca s’han enfilat fins a la primera posició del podi de la categoria RS Júnior, acompanyats de Pau Camí i Martí Escofet, segons classificats, i de Gabriel Martín i Aleix Garriga, tercers. 

D’altra banda, la tercera posició de la general ha sigut per un equip de la categoria Màster 40, el format per Òscar González i Santiago Bertran els quals han fet 78 voltes. Alex Velasco i Antoni Pujals han pujat al segon esglaó del podi, mentre que Pere Vilalta i Jordi Rodés han completat les posicions d’honor de la categoria Màster 40.

Finalment, Antoni Vilar i Jordi Redón s’han endut el triomf de la categoria Màster 50.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Resistència Terra se celebrarà el 21 d’octubre a Fonollosa.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing