ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Jordi Antonio i Pau Monllau es proclamen campions de Catalunya de Supermotard

16/09/2018

Velocitat

El circuit de Móra d’Ebre ha sigut la seu de la quarta i penúltima cursa de la Copa Catalana de Supermotard.

El sol i la calor han presidit una jornada de motor carregada de curses emocionants on, per sobre de tot, han destacat els pilots Jordi Antonio i Pau Monllau, els quals s’han proclamat campions de Catalunya de les seves respectives categories.

Monllau s’ha adjudicat el títol de la categoria Trofeu SM Road per la via ràpida gràcies a dues victòries magistrals. El pilot del MC Amposta ha hagut de suar de valent per superar un rapidíssim Carlos Gutiérrez, el qual ha creuat la línia d’arribada només mig segon més tard que Monllau. Precisament Gutiérrez ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Ferran Pareja ha completat les posicions d’honor.

En SM Road 85 s’ha endut la victòria l’únic pilots que ha participat en aquesta categoria, Jordi Antonio. Amb aquest resultat, el pilot del Moto Esport Club Alcanar s’ha adjudicat el títol de campió de Catalunya.

En SM Road 65, Ari Mestres ha deixat pràcticament sentenciat el títol de campió de Catalunya gràcies a dues victòries incontestables. Jordi Gaya i Max Serra han completat els calaixos del podi de la categoria. Mestres arribarà a l’última cita de la temporada amb 38 punts de marge sobre el segon classificat, Ramon Godino, qui avui s’ha quedat a les portes de les posicions d’honor.

Eduard Betrian ha aconseguit el triomf de la categoria Trofeu SM Road+35. Betrian s’ha refet amb un triomf a la segona màniga després d’un complicat primer assalt, on malgrat caure, ha aconseguit una lluitada segona posició. El més ràpid de la primera màniga, Xavier Alba, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que José López ha fet tercer.

Betrian afrontarà l’última cursa de la temporada amb un còmode avantatge de 32 punts sobre el segon classificat de la general, José López.

Luis Felipe Palomino i Carlos Daniel s’han repartit les victòries de la categoria SM1. Daniel s’ha adjudicat la primera màniga, mentre que Palomino ha sigut el més ràpid en la segona. La combinació de resultats ha beneficiat els interessos de Palomino, que s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. Malgrat fer segon, Daniel s’ha convertit en el nou líder de la categoria, nou punts per sobre de Joan Lladós.

Joan Ruiz no ha tingut rival a SM2. El pilot local ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues, seguit de Loris Ford, segon, i Aaron Fernández, tercer. Gràcies a aquesta victòria, Ruiz afrontarà l’última cursa de la temporada amb un còmode avantatge al capdamunt de la general.

Finalment, José Luís Hernández s’ha endut la victòria de la categoria SM3 gràcies a un sublim doble triomf. Ignasi Sorribes s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. Tots dos pilots es jugaran el campionat de la categoria al circuit d’Alcarràs, atès que només els separen 16 punts a la general.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing