ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de la lliga de Motocròs al circuit de Martorelles

12/09/2018

Motocròs

Victòries de Carlos Prat(MX65), Nil Pallarès (MX50), Aitana Blanco (Categoria Femenina), Ferran Ferré (MX85 Cadet) i Edgar Canet (MX85 Juvenil).

El circuit de motocròs de Martorelles ha sigut seu de la quarta cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs.

Més de vuitanta pilots han participat a la prova celebrada el diumenge 9 de setembre al traçat de Vallès Oriental.

Bona organització per part del club Amics Moto Club Martorelles que s’ha encarregat de deixar el terreny del circuit en perfectes condicions per la pràctica del motocròs.

Carlos Prat ha sigut, de bon tros, el pilot més destacat de la categoria MX65. Malgrat la contundència del resultat final (50 punts), Prat ha hagut de suar de valent per endur-se la victòria, ja que el segon classificat, Bruno Miró, no ha afluixat la corda ni un instant. De fet, Carlos Prat ha sigut quatre dècimes més ràpid que el seu contrincant en la primera màniga i només tres segons més ràpid en la segona. Dídac Arfelis ha completat les posicions de podi amb una destacada tercera posició en la segona màniga.

Nil Pallarès segueix imparable cap al títol de la categoria MX50. El jove pilot de Bellver de Cerdanya ha guanyat amb comoditat totes dues mànigues i ja suma 175 punts al capdamunt de la general. Pallarès no ha sigut l’únic pilot triomfador de la jornada ja que Aina Arfelis ja pujat per primera vegada aquesta temporada al podi de la Lliga amb una treballada segona posició. Joan García, tercer, ha completat les posicions d’honor.

Còmode victòria d’Aitana Blanco en la categoria Femenina. La pilot valenciana s’ha imposat en totes dues mànigues demostrant una gran superioritat. Eva Llobera, amb dues segones posicions, i Laura Calmaestra, amb dues terceres posicions, han completat els calaixos del podi. La cursa de la categoria Femenina ha estat marcada per l’absència de la líder de la categoria, Mariona Valero, qui va patir un petit ensurt mentre entrenava el dia abans a la celebració de la cursa.

En MX85 Cadet. Ferran Ferré ha aconseguit la segona victòria de la temporada amb una doble victòria al circuit de Martorelles. El pilot de la Sènia ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Dani Agea i Ramon Vidal han finalitzat la cursa amb el mateix nombre de punts, tot i que la combinació dels mateixos ha fet que Agea hagi pujat al segon esglaó del podi, mentre que Vidal s’ha hagut de conformat amb la tercera posició. Quan només resten dues curses per concloure la temporada, Ferré i Vidal encapçalen la classificació general separats per només quatre punts.

Finalment, en la categoria MX85 Edgar Canet ha sigut el més ràpid dels vint-i-dos pilots inscrits. Víctor Puig ha guanyat la primera màniga, mentre que Canet ha sigut el gran triomfador de la segona, que sumat als vint punts aconseguits a la primera màniga l’ha permès enfilar-se fins a l’esglaó més alt del podi. Yago Domínguez ha fet segon mentre que Unai Aguiló ha finalitzat en tercera posició.

La pròxima cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs se celebrarà el 30 de setembre al circuit d’Almacelles.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing