ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Tossa de Mar ofereix els primers campions de Catalunya de Trial de Nens

09/09/2018

Trial

Bon ambient i temperatura agradable a la localitat de la Selva.

Més d’una trentena de pilots han participat aquest diumenge al Trial de Nens de Tossa de Mar, vuitena cursa puntuable de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2018.

El Moto Club Tossa, organitzador de la cursa, ha presentat unes zones molt ben dissenyades i i no gaire complicades, exceptuant alguna zona concreta on la dificultat ha sigut molt més accentuada.

Pel que fa als resultats del dia, Pol Guillamet s’ha proclamat campió de Catalunya de Trial en la categoria Groc Aleví. Guillamet ha segellat el títol amb una nova victòria, la setena d’aquesta temporada. Amb només sis peus, el pilot de Peralada n’ha tingut prou per superar a tots els seus rivals. Edgard Falcó, segon, té pràcticament a la butxaca el subcampionat. Gael Hernández ha tancat les posicions del podi de la categoria Aleví.

Carles Marsal ha sumat els punts necessaris per proclamar-se campió de Catalunya en la categoria Verd Aleví+8. El guanyador del Trial de Tossa ha sigut Oriol Garcia amb 27 penalitzacions. El pilot de Brafim ha lluitat en un emocionant frec a frec amb el campió de la categoria, Carles Marsal, que finalment ha fet segon. Arnau Aisa ha completat el triplet guanyador.

Molts pilots de la categoria Verd Aleví+8 aquesta nit somiaran amb la zona 3, sens dubte la més complicades de la prova i que més mal de caps ha comportat.

Aleix de la Fuente té pràcticament a la butxaca el títol de la categoria dels més petits, Taronja Iniciació. Amb només un peu, De la Fuente ha segellat la vuitena victòria consecutiva de la temporada. Grau Franch s’ha classificat en segona posició, mentre que Pau Giralt ha completat la millor actuació de la temporada amb una merescuda tercera posició.

L’andorrà Gaudí Vall és virtualment campió de Catalunya de Trial en la categoria Vermell Promo. Malgrat patir la primera “derrota” de la temporada  a mans de Pau Dinarès, guanyador de la cursa, Vall ha sumat uns valuosíssims 20 punts que l’acosten, i de quina manera, al títol tan desitjat pel pilot d’Encamp. Marc Freixa ha tancat les posicions de podi.

En Base Benzina ha guanyat Nil Riera, el qual ha sumat la cinquena victòria de la temporada. Ramón Godino ha fet segon, mentre que Miquel Alarcon ha pujat al tercer esglaó del podi.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà el 14 d’octubre a Piera.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing