ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L´equip Gass Racing guanya les 24 Hores de Resistència de la Vall del Tenes

03/09/2018

Del total de 33 equips que van prendre la sortida dissabte a la tarda, sis han superat les 450 voltes.

Després de 24 hores rodant en el circuit de la Pineda de la Riera de Lliçà d´Amunt, l´equip Gass Racing d´Oriol Mena s´ha proclamat guanyador la 39ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, amb un total de 467 voltes.

L´equip format per Bernat Cortès, Marc Solà, Santiago Bertràn i Oriol Mena ha ocupat els primers llocs de la classificació des de l´inici de la cursa. El segon equip classificat ha estat l´equip Powered by JG amb els pilots Andreu Batlles, Albert Batlles, Francesc Matarò i Alberto Pérez, i el tercer classificat l´equip NTGRUP&Team Casas.

L´equip Moto Club Ronçana (MCR) ha estat el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, l´equip MMR-ZR, integrat per pilots francesos i italians, ha estat el primer de la categoria internacional i pel que fa a la grup 2, categoria d´aire, el guanyador ha estat el dorsal 12 Team Martínez 111 FCM. 

Una vegada més s´ha demostrat la resistència tant de pilots, mecànics com de ciclomotors que cada any superen les expectatives del públic i l´organització.

Del total de 33 equips que van prendre la sortida dissabte a la tarda, sis han superat les 450 voltes, una dada que posa de relleu el magnífic potencial dels equips. La resistència, l´entrenament previ, la velocitat, l´estratègia dels equips al moment del canvi o el repostatge són decisius per guanyar temps en cada volta i augmentar la diferència entre els equips i finalitzar la carrera amb els reptes proposats per cadascun.  

Cal destacar que malgrat aquesta duresa, no s´han registrat accidents d´importància.

En aquesta 39ª edició el Sr. Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport ha lliurat el trofeu als guanyadors

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing