ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Presentades les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

28/08/2018

Les 24 Hores oferiran, del 31 d’agost fins al 2 de setembre, un ampli programa d’activitats lúdiques i esportives amb accés totalment gratuït

La Sala del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona ha acollit la presentació de la XXXIX edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, que se celebrarà aquest proper cap de setmana al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d´Amunt.

Dels 33 equips inscrits, enguany destaquen alguns noms propis com el dels pilots “dakarians” Oriol Mena i Marc Solà de l’equip Gass Racing, i el campió de motocròs Javier Garcia Vico, el qual competirà amb el NTGRUP Team Casas 71.

Les 24 Hores de la Vall del Tenes, on hi participen pilots professionals juntament amb altres semiprofessionals permetrà veure en acció alguna de les joves promeses del motociclisme català, com ara Edgar Canet i Raül Sánchez.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència d’Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport, Francesc Padró, president del Grup 24 hores, Jordi Juárez, alcalde en funcions de l’ajuntament de Lliçà i els pilots Maria Maseras i Javier García Vico.

Francesc Padró, president del Grup 24 hores, ha volgut agrair el suport de la Federació Catalana de Motociclisme així com de la resta d’institucions, sponsors i voluntaris que “any rere any contribueixen a la consolidació d’aquesta mítica cursa que després de 39 anys segueix demostrant una gran fortalesa.”

D’altra banda, Antoni Reig, Director Consell Català de l’Esport de la Generalitat, ha comentat que la mítica cursa és un referent al món del motor a Catalunya a la vegada que ha volgut felicitar la gran trajectòria de la cursa, l’alt nivell dels equips i pilots, la gran capacitat de convocatòria tant d’inscripcions com de voluntariat, l’organització i la projecció internacional. Per altra banda, ha reconegut el gran impacte econòmic i turístic que aporta al municipi de Lliçà d’Amunt i rodalies.

Maria Maseras i Javier García Vico han sigut els pilots convidats a l’acte de presentació. Tots dos han destacat la duresa de la prova, especialment el diumenge al matí, tal i com ha confessat Maseras. La pilot catalana, que enguany participarà per segona vegada a les 24 Hores del Vall del Tenes. D’altra banda, García Vico, ha dit que es tracta d’una cursa molt especial, on cal preparar-se bé físicament i estudiar una bona estratègia per tal d’aconseguir la victòria.

Imatge d’esquerra a dreta:

Maria Maseras (pilot equip fèmines), Javier García Vico, Sr. Jordi Juarez (Alcalde en funcions Lliçà d’Amunt), Sr. Antoni Reig (Director Consell Català de l’Esport), Sr. Francesc Padró (President Grup 24 hores)

Per a més informació: Premsa i Comunicació – Cristina Garriga (666 13 16 21)/Toñi Martín (685136400) – comunicacio@24hores.cat

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing