ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Presentats els Campionats de Catalunya de Velocitat 2019

23/07/2018

El president de la Federació, Josep Maria Mañé, va ser l’encarregat d’explicar les novetats, acompanyant en tot moment de diversos membres de la comissió de velocitat de la FCM.

La Federació Catalana de Motociclisme va presentar el passat dissabte els Campionats de Catalunya de Velocitat 2019 al circuit de Barcelona- Catalunya.

L’acte, celebrat a l’Hospitality de la FCM, va reunir un centenar de pares i pilots que van poder conèixer de primera mà totes les novetats de la velocitat catalana de cara a la pròxima temporada.

Destaquen per sobre de tot els canvis que s’aplicaran a la Copa Catalana de Promovelocitat i al Campionat del Mediterrani de Velocitat 2019.

Pel que fa a la Promovelocitat, es crearà una nova competició monomarca per a les categories PromoCat 1 i PromoCat 2: la Copa ETG.

De la mà de l’Escola Tècnica de Girona (ETG), distribuïdora oficial de les motocicletes OhvaleGP 160 (PromoCat1) i OhvaleGP 110 (PromoCat2), la FCM pretén recuperar la fórmula monomarca i la igualtat mecànica que tants èxits ha proporcionat al motociclisme català.

ETG també s’encarregarà de donar assistència tècnica gratuïta a tots els pilots, a més d’ocupar-se del subministrament de pneumàtics i recanvis en pista i de realitzar un exhaustiu control tècnic de totes les motos Ohvale, les quals tindran el motor precintat.

D’altra banda, pel que fa al Campionat del Mediterrani de Velocitat, la gran novetat de l’any que ve serà el naixement de la Copa Supersport 300, que substituirà l’actual Copa Honda CBR 300R. Aquesta nova competició tindrà format open i, per tant, hi podran participar tota mena de marques que compleixin les especificacions del reglament tècnic.

La resta de categories de velocitat no presentaran canvis substancials.

Vídeo promocional dels Campionats de Catalunya 2019.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing