ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cap de setmana de velocitat al Circuit de Barcelona-Catalunya

19/07/2018

Velocitat

Els campionats de Catalunya de Velocitat viuran aquest cap de setmana un dels plats forts de la temporada al circuit de Barcelona Catalunya. El traçat de Montmeló serà l’escenari de la tercera cursa del Campionat de Catalunya i Mediterrani de Velocitat, també puntuable per al Campionat Territorial de Barcelona- Trofeu Diputació, i de la quarta prova del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Dissabte se celebraran els entrenaments qualificatius de totes les categories, mentre que el diumenge es disputaran les curses.

Les inscripcions s’hauran de fer a través de la zona privada de la web de la FCM, d’altra banda, els entrenaments de divendres s’hauran de tramitar a través del circuit de Catalunya: https://www.circuitcat.com/ca/.

L’entrada al circuit serà gratuïta i els espectadors podran gaudir d’un gran nombre de curses, entre les quals cal destacar les categories: Copa Honda, Copa Rieju, Open 1000 i Open 600 del CMV, i Clàssic 70, Clàssic 80, Clàssic B, Clàssic C i Clàssic MC del CCVC.

A més, al llarg de diumenge també participaran altres campionats d’àmbit estatal, com ara la Copa MV Agusta, el Campeonato Castellano Manchego de Clásicas y el Campeonato Interautonómico de Velocidad (CIV).

Presentació dels Campionats de Catalunya de Velocitat 2019.

Coincidint amb un dels majors esdeveniments motociclistes del calendari, la Federació Catalana de Motociclisme aprofitarà la jornada de dissabte a la tarda per presentar totes les novetats relacionades amb els campionats de Catalunya de velocitat de la temporada que ve. La presentació tindrà lloc dissabte a les 19:10h a l’Hospitality de la FCM, que estarà ubicat al pàdoc del circuit. L’entrada és lliure.

Si ets pilot de la Promovelocitat, dóna una volta pel circuit.

Gràcies a la magnífica iniciativa de la FCM, els pilots més joves de la velocitat catalana podran gaudir d’una volta pel traçat del circuit de Barcelona-Catalunya. La volta es realitzarà dissabte a les 18:45h i hi podran participar tots aquells pilots de les categories PromoRacc1, PromoRacc2 i PromoRacc3 que enguany estiguin disputant la Catalana de Promovelocitat i que s’hagin inscrit a l’esdeveniment a través de la zona privada de la FCM.


Horaris de la cursa en el document adjunt.
Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing