ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Nou èxit rotund de la Resistència clàssiques al circuit Parcmotor Castellolí

04/07/2018

Velocitat

La jornada de motor es va desenvolupar en un dia de ple estiu i molt calorós a la comarca de l´Anoia.

La Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt va celebrar el passat cap de setmana la segona cursa de la temporada al circuit Parcmotor de Castellolí.

Magnífica posada en escena de les clàssiques amb més de mig centenar d’equips tenyint de color l’asfalt del traçat de l’Anoia.

Com és habitual, la Copa Catalana de Resistència Clàssiques va organitzar una sèrie d’actes paral·lels a la cursa, tots amb molt bona acollida. En aquesta ocasió, el principal reclam per a pilots i aficionats va ser una espectacular i inèdita exposició de motocicletes Ossa, amb pràcticament una quarantena d’exemplars d’aquesta històrica marca.  

Un altre dels plats forts de la jornada, més enllà de la cursa, va ser el tradicional relleu clàssic, on, en aquesta ocasió i aprofitant l’avinentesa, es va homenatjar la marca Ossa amb Min Grau i Freddy Sanjuan com a protagonistes.

Després dels actes previs es va realitzar una multitudinària foto de família a la recta del circuit que va donar pas a la formació de la graella i a la posterior sortida a l’estil Le Mans.

Pel que fa als resultats de la cursa, l’equip amb el dorsal 4, el Furugus Clàssic R1, format pels pilots Daniel Carrau i Pol Fontquerni, es va endur la victòria de les 3 Hores Resistència Clàssiques de Velocitat. El duet català, emmarcat dins la categoria Maxi Clàssic, va aconseguir fer 89 voltes al circuit de Castellolí, uns registres només igualats pels pilots Mario Perú i Carlos Carreira de l’equip Allclassic1, que es va enfilar fins a la segona posició del podi de la categoria Maxi Clàssic. Josep Mas i Pere Balaguer, de l’equip PSP 59 Racing Team, sisens a la general, van completar les posicions d’honor de la categoria Maxi Clàssic.

L’equip Motobox.cat, format pels pilots Francesc Torrents, Roger Perejuan i Jordi Burguete, va endur-se el triomf de la categoria 24H amb una immillorable tercera posició a la general. Francisco García i José Luis Lorente de MRC Endurance, van fer segons, mentre que els germans Segarra, amb alguns problemes mecànics a la seva Guzzi, van tancar les posicions de podi de la categoria 24H.

A Clàssic 1.000, victòria de l’equip Foro Racing Astur, format per Maxi Llamedo i Jorge Quiros. Pere Auradell i Joan Fort del Team Guzzi Motobox2, van fer segons, mentre que Alfonso Alcolea i Benjamin Grau, del Team Guzi Motobox3, van completar el tercer esglaó del podi.

Finalment, a Clàssic 500, triomf inapel·lable del Smile Team, format per Daniel Mora i Silveri Menéndez. Albert Rochera i Joan Oriol del VFR 400 Racing Team van fer segons, mentre que Luís Barrajón i Francisco Garcia del BRJ Perfomance van completar les posicions d’honor.

La pròxima cita de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques serà el primer cap de setmana del mes de novembre al circuit de Calafat.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Vídeo reportatge de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing