ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Presentada la 24a edició de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

06/07/2018

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat aquesta tarda la 24a edició de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. L’acte ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions esportives, amb la presència d’alguns dels pilots i equips protagonistes, com el Yamalube Folch Endurance, el Kawasaki Català Aclam, el Proelit Racing Team, el Team BMD Performance, així com els projectes formatius de Monlau Repsol Technical School, l’H_Èxit i l’Institut Castellarnau, entre d’altres. Han participat en la presentació de la prova de resistència el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, JosepMariaMañé; l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, i el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, amb la presència del president del Circuit, Vicenç Aguilera.

  
Els eterns rivals de la prova no s’han perdut la presentació: Josep Maria Folch (Yamalube Folch Endurance) i Eduard Català (Kawasaki Català Aclam), cara a cara. Folch ha declarat que “aquest any és complicat, no només per Català sinó per altres equips francesos molt forts”. Català, en canvi, no es confia tot i les paraules del seu rival. “Folch és molt pessimista però sempre està al podi. Nosaltres tenim una selecció de pilots molt bona, un equip molt compensat i una nova marca molt implicada, Kawasaki”, ha afirmat el cap de l’equip.  
 
Un cap de setmana emocionant per a tots els aficionats
Demà es disputaran els entrenaments qualificatius, a partir de les 18.00 h. Dissabte a les 12.00 h arrencarà la cursa, després del Pit-Walk (10.45-11.15 h). Tots els aficionats podran gaudir de tot això i molt més, amb entrada gratuïta al Circuit de Barcelona-Catalunya i accés al pàdoc.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing