ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Els reguers acull amb èxit la tercera cursa de la Lliga de Nens

03/07/2018

Motocròs

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens ha celebrat aquest cap de setmana la tercera cursa de la temporada al circuit Els Reguers de Tortosa.

El traça de les Terres de l’Ebre ha acollit noranta pilots de les categories MX50, MX65, MX85 Cadet, MX85 Juvenil i MX Femení.

Malgrat la intensa calor, els participants han gaudit d’una gran jornada de motocròs on s’han celebrat un total de vuit mànigues.

Mariona Valero s’ha imposat per tercera vegada consecutiva en la categoria Femenina. La pilot del MC Can Taulé ha sigut la més ràpida de la segona màniga, on ha tingut Judith Carbonell i Aida Calero com a principals amenaces. Precisament, Aida Calero, s’ha endut la primera màniga, un botí que li ha servit per pujar al segon esglaó del podi, just per sobre de Judith Carbonell, que ha tancat el triplet d’honor.

Bona imatge del motocròs femení amb tretze pilots formant la graella de sortida.

Més de vint pilots han participat en la categoria MX85 Juvenil, on ha destacat la brillant actuació d’Unai Aguiló i Yago Domínguez. Tots dos pilots han sigut capaços de guanyar una de les dues curses fins al punt d’empatar a 45 punts. Finalment, gràcies a vèncer la segona màniga, Aguiló s’ha enfilat fins a la primera posició del podi, amb Yago Domínguez en el segon calaix i Pablo Ceña com a tercer classificat.

El més ràpid de la categoria MX85 Cadet ha sigut Ramon Vidal el qual, amb aquest resultat, s’ha situat a només dos punts del líder de la general, Marc Calvo, qui precisament ha ocupat la segona posició del podi. Joan Rosell ha fet tercer.

Carlos Prat i Bruno Miró han sigut els encarregats d’animar la cursa de la categoria MX65. Prat s’ha imposat en la primera màniga, seguit de Dídac Arfelís, mentre que Bruno Mirá ha sigut el més ràpid en la segona, on  Prat ha fet segon. La combinació de resultats ha donat la victòria a Prat, el qual amb aquest resultat se situa a només 5 punts del líder provisional, Nil Rojas. Bruno Miró, segon, i Nil Rojas, tercer, han completat els calaixos del podi.

Pel que fa a la categoria dels més petits, MX50, la victòria ha sigut per a Hugo Moreno, Omar Pavón ha fet segon i Iraits Bonet, tercer.

La pròxima cursa de la Lliga Catalana de Motocròs se celebrarà el 9 de setembre a Martorelles.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing