ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El català de supermotard supera l’equador de la temporada al circuit d’Alcarràs

03/07/2018

Velocitat

El circuit mixt d’Alcarràs ha sigut seu de la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard.

Les instal·lacions de motor del Segrià han rebut la visita dels pilots de les categories SM1, SM2, SM3, SM Road65, SM Road85, SM Road i SM Road+35.

En SM1 ha guanyat David Gimenez. El pilot del Moto Club Lleida ha sigut el més ràpid en totes dues curses en les quals ha exhibit un ritme trepidant inabastable per a la resta de contrincants. Joan Lladós, el més ràpid en els entraments, ha intentat fer maniobres d’avançament, però el ràpid pilotatge de Gimenez ho ha fet impossible. D’aquesta manera Lladós ha pujat al segon esglaó del podi, una posició que el permet seguir al capdamunt de la general amb 30 punts d’avantatge respecte al segon classificat. Carlos Daniel ha tancat les posicions de podi de la categoria SM1.

En SM2 el gran protagonista de la jornada ha sigut Jaume Gaya, que ha sumat la segona victòria de la temporada. Aquest triomf ha permès al pilot del Moto Club Segre situar-se a només 10 punts del nou líder de la general, Joan Ruiz, que ha fet segon al circuit d’Alcarràs. El podi l’ha completat Genís Gelada.

Ignasi Sorribes s’ha imposat en SM3 gràcies a una magnífica segona cursa, on ha demostrat ser el més ràpid. D’altra banda, José Luis Hernández, que s’ha adjudicat la primera màniga, ha finalitzat la prova enfilant-se fins al segon esglaó del podi. Ross Taylor ha fet tercer.

Julen Àvila ha sigut el pilot més destacat de la categoria SM Road 65 amb dues victòries inapel·lables. Jordi Gaya s’ha classificat en segona posició, mentre que Ramon Godino ha tancat les posicions de podi.

Pau Monllau ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues de la categoria SM Road. Amb aquest resultat, Monllau es dispara en solitari al capdamunt de la general, on gaudeix d’un coixí de 36 punts sobre el segon classificat, Vicent Pons, i de 38 sobre el tercer, Ferran Pareja. El podi de la categoria SM Road al circuit d’Alcarràs l’han completat Pons, segon, i Pareja, tercer.

Finalment, en la categoria SM+35, el triomf ha sigut per a José López, seguit d’Eduardo Betrian, segon, i Xavier Alba, tercer.

 

La pròxima cita de la Copa Catalana de Supermotard se celebrarà el 16 de setembre al circuit de Móra d’Ebre.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing