ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de Promovelocitat al circuit de Zuera

02/07/2018

Velocitat

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest passat diumenge la cinquena cursa de la temporada al circuit de Internacional de Zuera.

El traçat aragonès ha rebut la visita de 35 pilots dividits entre les tres categories en joc: PromoRacc1, PromoRacc2 i PromoRacc3.

La calor ha sigut un dels elements a tenir en compte, ja que el traçat  internacional ha registrat temperatures per sobre dels 30 graus, amb un asfalt especialment calent i on la bona hidratació ha sigut una de les claus per donar un bon rendiment a la pista.

Pel que fa als resultats del dia, gran exhibició d’Uriel Hidalgo a PromoRacc1 4 Temps. El pilot del MC Circuit de Móra d’Ebre ha sigut capaç de guanyar les dues curses del dia demostrant una gran superioritat. Malgrat el bon ritme de Paola Ramos en els entrenaments, Uriel ha sigut el més ràpid a l’hora de competir. Només Anwar Assourite ha pogut seguir l’estela del líder en els primers compassos de cursa, però Hidalgo s’ha escapat en totes dues mànigues les quals ha guanyat amb més de 10 segons d’avantatge. Anwar s’ha classificat en segona posició, mentre que Marc Pedro ha completat les posicions de podi.

Adonais Villa ha guanyat en PromoRacc1 després d’aconseguir una primera i una segona posició. Pau Alsina, guanyador de la segona màniga, ha escalat fins a la segona posició del podi, entrant novament de ple en la lluita pel títol. Jordi Losada ha completat les posicions de podi. D’altra banda, el líder de la categoria, Ian Varó, ha quedat fora de les posicions de podi. El pilot tarragoní ha aconseguit uns valuosíssims 24 punts que el permeten seguir al capdavant de la classificació.

Pablo Baiget segueix disparat cap al títol de Catalunya de PromoRacc3. El pilot de Simonety School ha guanyat amb solvència les dues curses de Zuera. De bon matí, Baiget ha marcat els millors registres en els entrenaments, unes bones sensacions que ha sabut transmetre a la pista i que l’han permès sumar la quarta victòria de la temporada. Luis Miguel López, segon i Arnau Aragón, tercer, han completat el triplet d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria PromoRacc2, Alex Reina ha sigut el triomfador de la jornada malgrat no guanyar cap de les dues curses. Reina ha s’ha mostrat molt regular al llarg de tot el matí, on ha aconseguit dues segones posicions. Al podi l’han acompanyat Brian Uriarte i Antonio Torres.

La pròxima cita de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà el 9 de setembre al circuit d’Alcarràs.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing