ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Òscar Mill s´endú el gall de ripoll

27/06/2018

Trial

El Trial del Gall va celebrar el passat cap de setmana la seva 48a edició a Ripoll, corresponent a la tercera i quarta cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques. La prova, organitzada pel Moto Club Ripoll i puntuable també per a la Copa d’Espanya de Trial Clàssiques, va ser tot un èxit.

La coincidència de la prova amb la Revetlla de Sant Joan va minvar un pèl la inscripció respecte a anys anteriors, però tot i això la capital del Ripollès va registrar uns bons números de participació amb una setantena de pilots dissabte i una setantena més el diumenge.

La calor va ser intensa tots dos dies i va afegir duresa a un trial esplèndid, amb zones molt ben marcades i on els pilots van gaudir com mai de l’excel·lència organitzativa del Moto Club Ripoll.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Òscar Mill, campió de la categoria Experts, tant dissabte com diumenge, va ser guardonat amb el tradicional gall de carn i ossos amb què es premia el guanyador del certamen. Més enllà del gall, Mill també va aconseguir un bon resultat de cara a la Copa Catalana, ja que amb el doble triomf s’assegura virtualment el Campionat de Catalunya. Altres pilots destacats de la categoria Experts van ser: Pere Anton Mill, segon totes dues jornades de trial, així com Ramon Plana i Jaume Subirà, els quals van fer podi.

Òscar Mill: “Un trial on vuit de les dotze zones han sigut amb aigua, totes molt ben marcades, molt boniques i netes de fer. En definitiva, un trial molt ben organitzat tal i com ens té acostumats el Moto Club Ripoll.”

Joaquim Lara i Xavier Añols van pujar a l’esglaó més alt del podi de la categoria Clàssics, l’un el dissabte i l’altre el diumenge. Moises Maestre també va protagonitzar una bona actuació amb dos podis que l’acosten al títol de campió de Catalunya.

Lluís Galbany va vèncer amb autoritat les dues curses del cap de setmana en la categoria Pre75. Farrés, amb un podi, segueix líder de la general, seguit de Carbonell, que tampoc va voler marxar a casa amb les mans buides i va aconseguir una segona posició el diumenge.

Lluís Díaz i Bruno Vives-Jennis es van repartir les victòries de la categoria Trialers. Díaz va ser el millor dissabte on va aconseguir una ajustada victòria, mentre que Bruno es va imposar còmodament el diumenge. Un cap de setmana més, la categoria Trialers segueix essent liderada per Manel Campoy, que va ocupar posicions de podi tots dos dies.

Finalment, Jaume Bonfill i Francesc García van ser els pilots més destacats de la categoria Pre80 amb un triomf per cadascun.

Jaume Bonfill: “Un trial molt selectiu i molt maco, gens perillós, amb bones traçades i autènticament clàssic. S’ha de dir que el Moto Club Ripoll sempre marca uns trials preciosos. gens perillosos i totalment clàssics, així que cal felicitar-los!”

L’última cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques 2018 se celebrarà el 9 de setembre a Talamanca.


Classificacions de la cursa en el document adjunt.


Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing