ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Vallgorguina acull amb èxit la tercera cita de la Lliga Catalana de MX

25/06/2018

Motocròs

Aquest passat dissabte s’ha celebrat la tercera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Grans al circuit Parcmotor de Vallgorguina.

Més d’una seixantena de pilots han participat a la prova, que enguany ha coincidit amb el dia de la Revetlla de Sant Joan.

Malgrat la intensa calor, els participants han gaudit d’un circuit en perfectes condicions gràcies a la bona feina del Moto Club Sant Celoni, que s’ha encarregat de regar i mimar el traçat durant els dies previs.

Els pilots de les categories MX1, MX2, MX125 2T i MX Sots18 4T han compartit graella de sortida i han ofert un gran espectacle al públic reunit a les instal·lacions del Vallès Oriental.

Juan Ramon Marin (MX1) i Marc Pamias (MX125 2T) han guanyat les dues mànigues i no han donat opció a cap dels seus rivals. En MX1 el podi l’han completat Pablo Majó, segon, i Ferran Rodríguez, tercer. Pel que fa a MX125, Pau Rojas, actual líder de la general, ha finalitzat en segona posició, mentre que Pau Geli ha tancat el triplet guanyador.

Amb menys contundència s’han imposat els guanyadors de les categories MX2 i MX Sots18, Daniel Garralón i Víctor Redondo. Tots dos pilots han pujat a l’esglaó més alt del podi tot i empatar a punts amb els segons classificats. Gràcies a la combinació de resultats, on sempre es premia el guanyador de la segona màniga, Garralón i Redondo s’han enfilat fins a l’esglaó més alt del podi. Albert Molina, vencedor de la primera màniga de la categoria MX2, s’ha hagut de conformar amb la segona posició; Albert Gannau ha fet tercer. D’altra banda, David Noya, primer i tercer a MX Sots18, ha escalat fins a la segona posició del podi. Daniel Sala ha completat les posicions de podi.

Pel que fa a les mànigues de les categories MX3, MX4 i MX5, cal destacar les victòries de Marc Sans, en MX3, Jordi Álvarez, en MX4 i Jordi Durbau, en MX5. Josep Pedro, segon, i Sebastian López, tercer, han completat el podi de la categoria MX3. En MX4 la segona posició ha sigut per a Pau Badiella, mentre que Ivan Micola ha tancat les posicions d’honor. Finalment, en la categoria MX5, Eduardo Torrente, segon, i Narcís Sánchez, tercer, han completat els calaixos del podi de la categoria MX5.

La pròxima cita de la Lliga Catalana de Motocròs se celebrarà el 23 de setembre al circuit de Martorelles.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing