ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Toni Bou trenca un nou rècord: 100 victòries al Mundial de Trial

25/06/2018

Trial

El pilot del Repsol Honda Team Toni Bou ha aconseguit aquest cap de setmana a Gouveia, Portugal, un nou rècord del Campionat del Món de TrialGP: 100 victòries. Ho ha aconseguit en el seu 200º GP,  on ha establert una ràtio de rècord del 50%.

El triomf de Toni Bou a Portugal no és una victòria més per al gran currículum del pilot de Piera, sinó que ha aconseguit superar un mite com Dougie Lampkin, el qual ostentava fins aquest cap de setmana el record històric de victòries amb 99.

El trial de Gouveia, a Portugal, quarta prova del Campionat del Món de TrialGP, ha estat molt dura: molta calor, zones amb forts graons que exigien una forma física supèrbia i també una tècnica impecable en alguns dels complicats passos dissenyats en les roques granítiques del Parc de la Mare de Déu dels Verds.

L´actual campió del Món ha guanyat amb 12 punts d’avantatge respecte al segon classificat, el català Jeroni Fajardo. Adam Raga, un dels habituals al podi, ha fet cinquè, per darrere d’Albert Cabestany, que ha sigut quart.

El català Aniol Gelabert ha fet segon en Trial2, un podi que ha completat el gallec establert a Catalunya, Gabriel Marcelli. En la categoria Trial 125, Èric Miquel s’ha quedat a les portes del podi amb una quarta posició.

La pròxima cita del Campionat del Món de TrialGP, cinquena cursa puntuable, se celebrarà a Auron, França, els dies 14 i 15 de juliol.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing