ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat supera l´equador de la temporada a Móra d´Ebre

12/06/2018

Velocitat

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest diumenge la quarta cursa de la temporada al circuit de Móra d’Ebre.

El traçat de la Ribera d’Ebre ha acollit 35 pilots de les cinc categories en joc: PromoRACC Elèctric, PromoRACC-1 2 Temps, PromoRACC-1 4 Temps, PromoRACC-2 4 Temps i PromoRACC-3 4.2.

Iu Silva ha tornat a marcar els millors temps de la categoria PromoRacc Elèctric GasGas. El pilot del Moto Club Segre s’ha imposat còmodament en totes dues curses. Ian Calvet ha aconseguit una preuada segona posició després d’una renyida i emocionant lluita amb Daniel Vítores, qui finalment s’ha hagut de conformar amb la tercera posició del podi.

D’altra banda, en la categoria PromoRacc3, Pablo Baiget ha sumat una nova victòria a la seva col·lecció. En aquesta ocasió, Baiget s’ha imposat en totes dues mànigues demostrant un esplèndid pilotatge. Només Arnau Aragón, en la primera màniga, i Joel Mora, en la segona, han sigut capaços de seguir durant una estona l’estela del pilot del Simonety School. Precisament, tots dos pilots han completat les posicions de podi; Arnau ha finalitzat segon i Joel Mora, tercer.

Importantíssima victòria de Marc Lera en la categoria PromoRacc 1 2temps. El pilot local ha aprofitat el discret resultat de Ian Varó, el qual ha quedat fora de les posicions de podi, per situar-se a només set punts del líder provisional de la categoria. Varó ha acabat pel terra en la primera màniga quan només restava una volta per creuar la bandera de quadres. D’altra banda, Lera ha sigut el més ràpid en totes dues curses. Xarly Méndez, amb dues terceres posicions i Jordi Losada, amb una segona i una cinquena posició, han completat els calaixos del podi.

Anwar Assouirite ha guanyat la primera cursa de la temporada en la categoria PormoRacc1 4 temps. El pilot local s’ha enfilat a la primera posició del podi després de fer quart en la primera  màniga i aconseguir la victòria en la segona. Xavi Domínguez i Jordi Albertón han completat el triplet guanyador de la jornada. Amb aquesta combinació de resultats, la situació al capdamunt de la general queda d’allò més renyida, amb Uriel Hidalgo, Paola Ramos i Anwar Assouirite separats per només set punts.

En la categoria PromoRacc2 ha brillat un rapidíssim Erik Lorenzo, el qual ha guanyat la segona cursa de la temporada. Daniel Viñas, actual líder de la general, ha finalitzat en segona posició, mentre que Yvonne Cerpa ha completat la tercera posició del podi.

La pròxima cita de la temporada se celebrarà l’1 de juliol al circuit aragonès de Zuera.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

 

Foto: Pix MotoRR

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing