ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de la Lliga de Motocròs al circuit de Salomó

12/06/2018

Motocròs

Bona organització per part del Moto Club Salomó.

La Lliga Catalana de Motocròs de Nens ha celebrat aquest passat diumenge la segona cursa de la temporada al circuit de Salomó.

La prova ha comptat amb la participació de més de vuitanta pilots de les categories MX50, MX65, MX85 Cadet,MX85 Juvenil i MX Femení.

En la categoria Femenina s’ha imposat Mariona Valero. La pilot del Moto Club Can Taulé ha sigut la més ràpida en totes dues mànigues. Gràcies a aquest contundent resultat, Valero suma un esplèndid ple de victòries a la Lliga on de moment ha guanyat les quatre mànigues que ha disputat. La lluita per la segona posició ha sigut d’allò més emocionant gràcies a l’igualat duel entre Ingrid Macià i Greta Aranda. Finalment, Macià ha pogut pujar al segon esglaó del podi, mentre que Greta Aranda ha tancat les posicions d’honor.

Nil Pallarès ha tornat a ser el gran protagonista de la categoria MX50. Ràpid com ningú, Pallarès s’ha imposat per partida doble. Omar Pavón, amb dues segones posicions, i Hugo Moreno, amb dues terceres, han completat les posicions de podi de la categoria dels més petits.

Pràcticament trenta pilots han conformat la graella de sortida de la categoria MX65. De tots ells, el més ràpid ha sigut Carlos Prat el qual ha aconseguit un brillant doblet. Bruno Miró, molt ràpid durant tot el dia, ha aconseguit fer segon, mentre que Elio Lorente ha fet tercer.

Unai Aguiló s’ha convertit en el nou líder provisional de la categoria MX85 Juvenil gràcies a una magistral victòria al circuit de Salomó. El pilot del MC Segre ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Yago Domínguez i Marc Pablo, segon i tercer respectivament, han completat les posicions de podi.

Ferran Ferré també ha finalitzat la segona jornada de la Lliga Catalana de Motocròs com a nou líder de la categoria MX85 Cadet. Ferré ha marcat el ritme en totes dues mànigues, les quals ha dominat de dalt de baix. Marc Calvo i Ramon Vidal han completat les posicions d’honor.

La pròxima cita de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens se celebrarà el pròxim 1 de juliol al circuit Els Reguers de Tortosa.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing