ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L´aigua, gran protagonista del Trial Open de Sant Corneli

11/06/2018

Trial

Sant Corneli de Cercs ha sigut seu de la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

Més de 70 pilots han participat a la prova passada per aigua a la comarca del Berguedà.

Des de primera hora del matí l’amenaça de pluja era evident, però la cursa ha donat el tret de sortida sense precipitacions. Quan els primers pilots començaven a superar la primera volta, una cortina d’aigua ha canviat per complet el panorama. Amb l’aiguat, el trial ha esdevingut molt més complicat, amb zones enfangades i relliscoses on era pràcticament impossible superar la zona sense cometre la màxima penalització.

Aniol Gelabert ha vençut en la categoria Nivell Negre Elit. El pilot del Moto Club Llémena ha sigut l’únic capaç de situar-se per sota de les cinquanta penalitzacions, en concret quaranta-vuit, disset menys que el segon classificat, Èric Miquel. El podi de la categoria Elit l’ha completat Gabriel Giró. Pel que fa als Elit Sots16, la victòria ha sigut per a Alex Canales, mentre que Carlos Brines ha pujat en el segon calaix del podi.

En nivell Vermell, el triomf ha anat a parar a mans de Francesc Recio, un dels únics pilots que ha sigut capaç de finalitzar zones de la segona volta sense penalitzacions. El podi de la categoria Màster l’han completat Francesc Ciurana i Jordi Camp.

Bones actuacions dels únics representants de les categories Màster 125 i Màster Femení, Pau Martínez i de Berta Abellán. Els vallesans dominen les seves respectives categories.

Agustí Vila s’ha imposat clarament en la categoria Nivell Groc Base, per davant d’Alex Villalba, segon i Pol Moreno, tercer.

Andreu Bou no ha donat opció a cap dels seus rivals de la categoria Nivell Verd Open. Alex Pardo ha fet segon, mentre que Marc Lanuza ha completat el triplet d’honor.

En Open+50 ha vençut Josep Borrell, Joan Sanllehy ha fet segon i Francesc Giralt, tercer.

Jordi Rocomora ha sigut el guanyador de la categoria Open125. Al podi l’han acompanyat Martí Escoda i Nil Riera.

També dins el Nivell Verd, Laia Pi ha sigut la millor de la categoria Femenina, seguida de Leire Rodríguez i Maria Feliu.

Pel que fa al Nivell Blau, Ricard Alcaraz ha sigut el guanyador de la categoria Promo+35, seguit de Jordi Tarruella i Joan Miquel. En Promo ha vençut Adrià Albejano, David Olmedo ha fet segon i Roger Terricabras, tercer. Oriol Giró, Gaudí Vall i Roger Casas, per aquest ordre, han conformat el podi de la categoria Promo125. D’altra banda, en Promo+50, victòria de Ramon Plana, amb Ramon Caelles  i Anotni Ramonet completant les posicions d’honor. Elisabet Solera, única representant femenina de la categoria, ha completat el Trial de Sant Corneli amb un total de 85 punts.

Cal Rosal serà seu de la pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open.


Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing