ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 200 pilots participaran a l’Enduro de la Cerdanya

08/06/2018

Enduro

Els Pirineus catalans acolliran aquest cap de setmana un dels plats forts de la temporada, l’Enduro de La Cerdanya.

Després d’un mes i mig d’intens treball, el Moto Club Cerdanya ja ho té tot pràcticament enllestit. L’excel·lent Endurada de l’any passat fa presagiar un Enduro espectacular, i més si tenim en compte les pluges dels darrers dies, que han deixat el terreny en perfectes condicions.

La localitat de Fontanals de Cerdanya es prepara per albergar un gran esdeveniment el qual començarà dissabte amb les verificacions administratives i tècniques pertinents i la col·locació de les motos dins del parc tancat.

El diumenge l’activitat esportiva es posarà en marxa ben d’hora, ja que a les 8:00 del matí s’efectuaran les primeres sortides. El pilots hauran de recórrer un total de 45km per volta, amb un tram cronometrat d’uns 7-8 minuts i una crono d’aproximadament 5 minuts.

Si bé és cert que l’Enduro no presentarà cap trialera especialment complicada, la cursa tampoc es pot catalogar com a senzilla. Segons el club organitzador, les fangueres seran els principals obstacles a superar.

Les categories convocades per aquesta cursa són: E-125 2 Temps, E-50 TT, Enduro Elit, Femení, Junior Open, Junior Trofeu, Màster, Sènior B 2T, Sènior B 4T, Sènior C 2T i Sènior C 4T.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing