ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Intensa jornada de velocitat al circuit Parcmotor Castellolí

05/06/2018

Velocitat

Apassionant cap de setmana de velocitat al circuit Parcmotor Castellolí. Més de 85 pilots del Campionat del Mediterrani de Velocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques han omplert les instal·lacions esportives de la comarca de l’Anoia per disputar la segona i tercera cursa de la temporada, respectivament.

La meteorologia variable dels darrers dies ha provocat més d’un mal de cap entre els pilots participants, ja que la pluja ha fet acte de presència a mig matí i ha provocat que una part de la cursa s’hagi hagut de disputar sobre l’asfalt mullat.

Un dels qui millor s’ha adaptat al canvi meteorològic ha sigut Nil Roig, que tot i no guanyar cap de les dues curses de la Copa Honda CBR 300R ha segellat dues segones posicions que l’han permès pujar a l’esglaó més alt del podi. El pilot més ràpid en la primera cursa del dia ha sigut Daniel Mogeda, mentre que Johan Gimbert s’ha imposat en la segona.

El podi de la categoria Copa Honda CBR 300R ha estat format per Nil Roig, en primera posició, Johan Gimbert, segon, i Daniel Mogeda, tercer empatat a punts amb el quart classificat, Guillem Erill. Amb aquesta combinació de resultats la situació al capdamunt de la general queda d’allò més renyida amb tres pilots separats per només quatre punts.

Pel que fa a la Copa Rieju RS3, victòria per la mínima de Luca Gottlicher. El pilot alemany ha fet tercer en la primera cursa i ha aconseguit una espectacular victòria en la segona, uns resultats que l’han catapultat fins al primer calaix del podi. D’altra banda, Marc Vich, guanyador de la primera màniga, ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Izan Travieso ha tancat les posicions d’honor.

Valentín Perrone ha tornat a ser el més ràpid de la flamant Copa Rieju RS3 RR. Perrone ha guanyat les dues mànigues del dia deixant sense opció a la resta de rivals. Noah Segura ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Antonia Ginar ha fet tercera.

Brillant actuació de Patricia Villa en la categoria Open 1000. La pilot de Viladecavalls ha sigut la més ràpida en la primera de les dues mànigues de la categoria i ha fet tercera en la darrera cursa del dia. D’aquesta manera, Patricia ha aconseguit el primer triomf de la temporada. Carles Abelló i Christophe Brillat, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions de podi.

Nicolas Cole no ha tingut rival en la categoria Open 600. El pilot francès ha aconseguit vèncer les dues curses del dia fent gala d’un magnífic estat de forma. Els germans Buj, Víctor i Ramon, han completat el triplet d’honor.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, Manuel Segarra ha sigut el més ràpid en Clàssic 80, seguit de David Gotor, segon, i Joan Font, tercer. En Clàssic 70, Alejandro Tejedo ha aconseguit el triomf per davant d’Alfonso Alcolea. Sergio Segarra s’ha fet amb la victòria en la categoria Maxi Clàssic, mentre que Juan Carlos Rosa i Ricardo Torrente han completat les posicions de podi. En Clàssic B, Juan Cantón ha sigut el més ràpid i Pere Auradell ha fet segon. Finalment, en Clàssic C, Joan Fabregat ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Santiago Joaniquet, que ha fet segon.

La pròxima cita del Campionat del Mediterrani de Velocitat serà l’1 de juliol al circuit d’Albacete, mentre que el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques reprendrà l’activitat el 22 de juliol al circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Classificacions en el document adjunt.

 

Fotografies: Agustí Nubiola

 

 

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing