ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Campionat de Catalunya Velocitat Clàssiques Los Arcos

19/05/2018

Velocitat

Campionat de Catalunya Velocitat Clàssiques de Los Arcos -Circuito de Navarra- del pròxim cap de setmana se celebrarà els dies 18-19 i 20 de maig.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.fcm.cat accedint a la Zona Privada i sol·licitant una nova inscripció. El dimarts dia 15, a les 23:59, finalitzarà el termini d´inscripcions sense recàrrec, per tant, el dimecres 16 i dijous 17 es podran realitzar inscripcions amb un recàrrec del 20%.

Adjuntem horaris, en vermell totes les dades d´interès per als pilots que participen en el Català, aquesta és la versió 3, tot i que estem en contacte amb l´organització per intentar passar la cursa de diumenge 20 (C-80 / MC) a 12 voltes i en aquest mateix dia poder realitzar les verificacions tècniques i administratives; en aquest cas es publicaria una nova versió dels horaris.

El Divendres 18 és un dia reservat per a tandes organitzades pel Circuit, en cas d´estar interessat, així com per reservar boxes, haureu de contractar directament amb el circuit a: www.circuitodenavarra.com, també es podran realitzar les verificacions administratives i tècniques prèvies per a les categories Clàssic B - C - 70 i Copa RD, a les 19:30 hores es realitzarà el Briefing per a les mateixes categories.

El dissabte 19 tenim verificacions administratives i tècniques per a les categories Clàssic B - C - 70 i Copa RD i el Briefing corresponent per a tots els que no van poder realitzar-les el dia anterior.

Les Clàssic B i C participen en l´entrenament cronometrat i carrera (única puntuable per al CCVC 2018) amb les VMA Vintage + Honda Clàssic + Clàssiques A-B-C Regionals.

Les Clàssic 70 i Copa RD participen en l´entrenament cronometrat i carrera (única puntuable per CCVC 2018) amb les Força Lliure + F2 / RD + Open Cleon + Clàssic 70.

Al llarg de la tarda es realitzaran les verificacions administratives i tècniques prèvies per a les categories Clàssic 80 i Maxi Clàssic, mentre que a les 19:30 hores s’efectuarà el Briefing per a les mateixes categories.

Diumenge 20 tenim verificacions tècniques per a les categories Clàssic 80 i Maxi Clàssic i el Briefing corresponent per a tots els que no van poder realitzar-lo el dia anterior.

Les categories de Clàssic B - C - 70 i la Copa RD té una nova oportunitat opcional de rodar al circuit, nous entrenaments de 10 minuts i una nova màniga de cursa (no puntuable per al CCVC 2018).

Les Clàssic 80 i Maxi Clàssic disputaran els seus dos entrenaments cronometrats i la corresponent carrera a 11 o 12 voltes.

En les categories Clàssic B - C - 70 i la Copa RD hi haurà la possibilitat que el dorsal adjudicat se li afegeixi un número 1 per diferenciar-lo de la resta, l´equip de Tècnic Clàssiques FCM disposa de nombres adhesius en colors blanc i negre.

HORARIS DOCUMENT ADJUNT.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing