ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El català de motocròs celebra la quarta cursa al circuit de Rufea

14/05/2018

Motocròs

Bona organització per part del Moto Club Segre.

El circuit de motocròs de Rufea ha sigut seu de la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs 2018.

La cursa ha reunit pràcticament un centenar de pilots, repartits entre les diferents categories en joc:  MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, i MX Elit, MX125 2T i MX Sots18 4T.

El circuit presentava un estat immillorable a primera hora del matí gràcies a la bona feina del Moto Club Segre i a les precipitacions del dia anterior, però a mesura que ha avançat la cursa la terra s’ha anat assecant fins al punt de despendre pols en les darreres mànigues del dia. Amb tot, els pilots han gaudit d’una jornada de motor intensa i esplèndida al circuit de Rufea.

Guillem Farrés ha guanyat en la categoria MX125 2T. El pilot del Moto Club Berguedà ha demostrat un altíssim nivell en totes dues mànigues, on fins i tot ha superat el ritme de molts corredors de la categoria Sots18, amb qui les 125 2T compartien graella. Èric Tomàs ha finalitzat en segona posició, mentre que Marc Pamias ha completat les posicions del podi.

En MX Sots 18, Salvador Ubach i Gerva Cañas han protagonitzat un dels duels més apassionants de la jornada. Gerva s’ha endut la primera màniga, mentre que Ubach ha sortit vencedor de la segona. Amb aquesta combinació de resultats, Salvador Ubach ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Gerva Cañas i Víctor Redondo, el qual ha tancat les posicions d’honor.

En MX Elit s’ha imposat el gran favorit, Nil Arcarons, que ha guanyat amb solvència les dues mànigues del dia. Lluís Riera, amb dues segones posicions i Pau Doñate, amb dues terceres posicions, han completat els calaixos del podi.

José Luis Daudén ha aconseguit el primer triomf de la temporada en la categoria MX1. El pilot del Moto Club Amposta ha guanyat la primera màniga i ha fet segon en la segona, la qual s’ha endut el segon classificat, Bernat Darné. Jordi Pagès ha completat el tercer esglaó del podi. Amb aquests resultats, la situació al capdamunt de la general queda d’allò més emocionant amb Pagès i Daudén separats per només dos punts.

Bona actuació del líder de la categoria MX2, Sergio Castro. El pilot del Moto Club Cifuentes s’ha vist superat per un rapidíssim Nil Pons en la primera màniga, però en la segona no ha perdonat i s’ha imposat amb claredat. Joaquin Camacho, amb una tercera i una segona posició, ha completat el tercer calaix del podi.

En MX3 Ramon Brucart s’ha mostrat molt superior, sobretot a l’inici de totes dues mànigues. En els últims compassos de cursa Joel Lozano ha intentat esprémer l’accelerador al màxim, però Brucart ja gaudia d’un avantatge gairebé insalvable. D’aquesta manera, Brucart ha pujat al primer esglaó del podi, Lozano ha fet segon i  Matias Sacne, tercer. L’altra cara de la moneda ha sigut el fins ara líder de la categoria, Christian Ardèvol, qui ha finalitzat en una discreta setena posició cedint el liderat de la categoria a Néstor Cardona, quart classificat a Rufea.

Ramon Brucart: "Una cursa divertida. Hem començat fent el millors temps en els entrenaments i després, a les mànigues, hem intentant seguir amb el mateix ritme. He aguantat molt bé tenint en compte que surto d’un llarg període de dos mesos lesionat. He finalitzat la cursa un pèl fatigat però molt content. Al final de la cursa s’ha aixecat una mica de pols a causa del vent, però crec que tots hem gaudit d’un magnífic motocròs."

L’indomable Pedro Tragter ha sumat la quarta victòria de manera consecutiva en la categoria MX4. Més ambiciós que mai, Tragter s’ha imposat en les vuit mànigues que s’han celebrat aquesta temporada; impressionant! Jordi Pedro i Jordi Arfelis han completat les posicions del podi.

En MX5, victòria d’Antoni Mas, seguit de Gaspar Cuenca i Jordi Redon. Cuenca s’ha imposat en la primera màniga, mentre que Mas ho ha fet en la segona.

 

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs se celebrarà a Salomó el pròxim 17 de juny.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing