ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Les joves promeses gaudeixen del trial de Corbera

13/05/2018

Trial

Sisena cursa de la temporada del Trial de Nens.

Aquest diumenge al matí s’ha celebrat el Trial de Nens de Corbera a l’Àrea de Trial la Roda Laia Sanz. La localitat del Baix Llobregat ha acollit mig centenar de participants, repartits entre les diferents categories en joc: Aleví, Aleví+8, Base Elèctriques, Base Benzina, Femenina, Promo, Iniciació i Oberta.

Els joves pilots del trial han gaudit d’un matí esplèndid, amb sol, alguns núvols, però sense pluja. El Moto Club Corbera, organitzador de la cursa, ha presentat sis zones molt variades; algunes amb fortes pendents i girs tancats, i d’altres de tipus indoor, on els pilots havien de superar uns enormes pneumàtics de tractor.

Aleix de la Fuente i Grau Franch han empatat al capdamunt de la categoria Taronja Iniciació. Tots dos pilots han finalitzat el trial amb la targeta de penalitzacions en blanc, però De la Fuente ha completat les zones amb major rapidesa i, per aquest motiu, ha pujat a l’esglaó més alt del podi. Oriol Sans, amb deu penalitzacions, ha tancat les posicions de podi.

En la categoria Groc Aleví ha vençut Pol Guillamet. El pilot del CM Ripoll ha finalitzat les tres voltes a les sis zones sense cap penalització, sumant d’aquest manera el cinquè triomf de la temporada. Més ajustades han sigut la resta de posicions de podi, molt lluitades entre Gael Hernández, Edgard Falcó, Jordi Alba i Adam Codina. Finalment Hernández, segon, i Falcó, tercer, han completat les posicions d’honor.

Carles Marsal ha pujat al primer esglaó del podi de la categoria Verd Aleví+8. El pilot del Moto Club Igualada ha realitzat una cursa molt completa, començant amb una primera volta amb tres penalitzacions, i tancant la cursa amb una última volta excel·lent sense cap punt de penalització. Al podi l’han acompanyat Joan Ribes, segon, i Oriol García, tercer.

Segon triomf de la temporada per Arnau Maura en la categoria Blau Base Benzina. Quan semblava que Maura tenia coll avall la victòria, un seguit d’errors a la recta final de cursa han estat a punt de costar-li car al pilot del Moto Club Tarragona. En el moment més delicat de la cursa Maura ha respost amb dues últimes zones impecables que li han servit per pujar a l’esglaó més alt del podi. D’altra banda, Nil Riera ha pagat car el mal inici de cursa, amb vuit penalitzacions en la primera volta que l’han deixat pràcticament sense opcions de victòria. Riera ha pujat al segon esglaó del podi. Mentre que Miquel Alarcón ha tancat el triplet d’honor.

En la categoria reina, Vermell Promo, l’andorrà Gaudi Vall ha guanyat la sisena cursa de la temporada de manera consecutiva. Vall s’ha mostrat intractable al llarg de totes quatre voltes. Marc Piquer i Marc Freixa han completat els calaixos del podi.

D’altra banda, en l’apartat femení cal destacar l’actuació d’Adela Godino en Groc Aleví, on ha finalitzat novena amb 31 punts, i de les dues representants de la categoria Verd Aleví+8, Ada Martí i Andrea Sáez, desena i onzena, respectivament.

En la categoria Oberta han participat Pol Murillo i Marc Martos.

La pròxima cita de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens serà a Santa Margarida de Montbui.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing