ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Menàrguens acull amb èxit la tercera cursa de la Promovelocitat

08/05/2018

Velocitat

Bona organització a càrrec de la Penya Motorista Barcelona.

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat al circuit de Menàrguens.

Encara amb el record de l’última cursa, passada per aigua a Móra d’Ebre, els pilots desplaçats fins al circuit lleidatà han viscut amb incertesa l’amenaça de pluja de primera hora del matí. Finalment s’ha acabat imposant el sol i la cursa s’ha pogut celebrar sense cap tipus d’incidència meteorològica.  

Pel que fa als resultats, Ian Varó ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada en la categoria PromoRacc 1 2Temps. El pilot del Moto Club Constantí ha guanyat amb solvència la primera màniga del dia. La segona cursa de la jornada se l’ha endut Jordi Losada, mentre que Ian Varó, segon, ha sumat els punts necessaris per assegurar-se el primer esglaó del podi. Els calaixos d’honor els han completat Marc Lera, segon, i Pau Alsina, tercer. Amb aquesta nova victòria, Lera es dispara al capdamunt de la general on ja suma 37 punts més que el segon classificat.

Uriel Hidalgo, en PromoRacc1 4Temps, també ha sumat la segona victòria de manera consecutiva. Hidalgo està travessant el millor moment de la temporada, tal i com demostra el doble triomf aconseguit al circuit de Menàrguens. Paola Ramos, segona classificada, i Anwar Assouirite, tercer, semblen ser els dos únics pilots capaços de seguir l’estela del pilot de Riudoms.

Victòria de Daniel Viñas en la categoria PromoRacc2, on ha aconseguit amb un doblet inapel·lable. Diputades les tres primeres jornades de la competició, el pilot de Terrassa ja gaudeix d’un avantatge molt important al capdamunt de la general. Erik Lorenzo, segon, i Xavier Alberton, tercer, han completat les posicions de podi a Terres Lleidatanes.

En PromoRacc 3, Pablo Baiget ha fet una nova passa endavant cap al títol. El pilot del Simonety School no ha donat opció a cap rival després d’imposar-se de manera contundent en totes dues mànigues. Crhistian Calvet ha protagonitzat la millor actuació de la temporada enfilant-se per primera vegada al segon esglaó del podi. Joel Mora ha tancat el triplet d’honor de la categoria al circuit de Menàrguens.

Nova prova de formació per als pilots de la flamant categoria PromoRacc Elèctric GasGas. En aquesta ocasió en un circuit força més revirat que el de Móra d’Ebre, els participants han gaudit de tot un matí de competició i aprenentatge. Pel que fa als resultats del dia, Iu Silva ha sigut el més ràpid, seguit del seu germà Ot, i finalment Daniel Vitores, que ha sumat el primer podi de la temporada.

La pròxima cita de la temporada serà el 10 de juny, novament al circuit de Móra d’Ebre.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing