ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de la Lliga de Motocròs al circuit Els Cortals de Sant Hilari

07/05/2018

Motocròs

Bona organització del Moto Club Sant Hilari.

Aquest passat diumenge s’ha celebrat, al circuit Els Cortals de Sant Hilari, la segona cursa de la temporada de la Lliga Catalana de Motocròs.

El traçat de la Selva ha comptat amb la participació de vuitanta-dos pilots de les categories MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX125 i MXSots18.

Malgrat algunes estones de pluja durant la cursa, en alguns moments de gran intensitat, la terra del circuit Els Cortals ha aguantat tota la jornada en perfectes condicions.

Pel que fa als resultats del dia, Gervasio Cañas ha guanyat  en la categoria MX Sots18 4T. El pilot del MC Vilobí d’Onyar ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues, on ha demostrat tenir millor ritme que la resta de corredors. Roberto Otero, actual líder de la general, ha finalitzat en segona posició, mentre que Víctor Redondo ha completat les posicions de podi.

En la categoria MX 125 2T, Pau Geli ha aconseguit fer-se amb el triomf. El jove pilot de Sant Mori s’ha imposat en la decisiva segona màniga del dia per davant d’un rapidíssim Pau Rojas, guanyador de la primera cursa del dia. Amb aquest resultat, Rojas ha pujat al segon esglaó del podi; Dani Sala ha completat el triplet d’honor.

Gerard Salavedra ha guanyat clarament en la categoria MX1 després de vèncer totes dues mànigues. Tot i no ser un habitual del motocròs, sinó més aviat de l’enduro, el pilot local ha rodat a un gran ritme al llarg de tota la cursa. Guillem Parés, segon, i Bernat Darné, tercer, han completat els calaixos del podi de la categoria.

Malgrat empatar a punts amb el segon classificat, Joan Aguilar ha pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria MX2. Aguilar ha realitzat una magnífica segona màniga, que l’ha permès remuntar i escalar fins a la primera posició del podi. Guillem Mascarilla ha fet segon, mentre que Pablo Nadal ha completat el triplet d’honor.

Marc Sans s’ha imposat amb contundència  en la categoria MX3. Al podi l’han acompanyat Daniel Baena, segon, i Josep Pedro, tercer. D’altra banda, qui també ha aconseguit una brillant victòria ha estat Jordi Álvarez en la categoria MX4. Martí Roig i Carles Moreno han completat les posicions de podi.

Finalment, triomf de Jordi Durbau en la categoria MX5. El pilot de Massanes ha cimentat la victòria amb una molt bona segona màniga. Narcís Sánchez i Xavier Costa han completat el triplet d’honor.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing