ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

APROVATS ELS CENSOS DEFINITIUS DE CLUBS, CÀRRECS I PILOTS 2018

02/05/2018

La Junta Electoral de la FCM, reunida avui 2 de maig de 2018, ha aprovat el censos definitius per a l’elecció de President i Junta Directiva de la FCM, Representants d’Oficials de Prova i President Territorial de Lleida.

(En el PDF adjunt es mostra la llista de cadascun dels censos).

El cens per a l’elecció de President i Junta Directiva està format per 76 clubs, 6 representants de pilots i 6 representants d’oficials de prova. Perquè una candidatura sigui proclamada vàlida, haurà de presentar un mínim de 9 avals, tal i com indica l’article 59 dels Estatuts d’aquesta Federació. Els candidats podran presentar la seva candidatura des d’aquest moment fins a les 20:00 hores del dia 18 de maig de 2018.

Pel que fa a l’elecció de representats d’Oficials de Prova, els candidats podran presentar la seva candidatura des d’aquest moment fins a les 20:00 hores del dia 11 de maig.

El cens per a l’elecció de President Territorial de Lleida està format per 15 clubs. Perquè una candidatura sigui proclamada vàlida haurà de presentar un mínim de 2 avals tal com indica l’article 59* dels Estatuts d’aquesta Federació. Les candidatures hauran d’estar formades per tres persones: President, Secretari i Vocal. Els candidats podran presentar la seva candidatura des d’aquest moment fins a les 20:00 hores del dia 18 de maig del 2018.

*L’article 59 dels Estatuts d’aquesta Federació diu que: “Les propostes de candidatures han de tenir el suport d’un nombre d’assembleistes que representi un mínim del 10% total de vots de l’assemblea.”

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing