ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Pluja, fang i emoció al Motocròs d´Olvan

30/04/2018

Motocròs

El circuit de Motocròs d’Olvan ha celebrat aquest diumenge la tercera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs 2018.

Una norantena de pilots han participat a la prova organitzada pel Moto Club Baix Berguedà.

El diumenge s’ha llevat molt tapat i això ha fet que tant els participants com els organitzadors miressin amb certa angoixa el cel, que amenaçava descarregar fort en qualsevol moment del dia.

Els entrenaments i la primera màniga de MX1-MX2-MXElit s’han celebrat en un circuit d’Olvan en immillorables condicions fins que la meteorologia ha decidit posar fi a la treva amb un intens xàfec just a l’inici de la sortida de  les categories MX2-MX4-MX5. La pluja tampoc ha cessat durant la següent màniga, corresponent a les categories MX1252t-MXSots184t, i la direcció de cursa, veient que la pluja anava a més, ha decidit retallar cinc minuts les segones mànigues.

Les condicions meteorològiques han tenyit d’èpica la tercera victòria consecutiva de Nil Arcarons en la categoria MX Elit. El pilot del Moto Club Segre ha aconseguit vèncer les dues mànigues del dia. Lluis Riera, amb dues segones posicions, i Aleix Díaz, han completat les posicions de podi.

Bernat Darné ha fet història després de guanyar per primera vegada una cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs. Ho ha fet en la categoria MX1 i per partida doble, essent el més ràpid en totes dues mànigues. D’altra banda, el segon classificat al circuit d’Olvan, Jordi Pagès,  ha aconseguit 40 punts que el situen com el nou líder de la general de MX1, seguit de ben a prop per José Luís Dauden, qui avui ha completat les posicions de podi de la categoria.

Roger Oliver ha aconseguit la primera victòria de la temporada en MX2. El pilot de Palau-Sator ha competit molt bé en la primera màniga on només s’ha vist superat per Sergio Castro i Guillem Mascarilla. Castro ha quedat fora de combat a la recta final de la segona màniga i Oliver ho ha aprofitat per avançar Mascarilla i creuar la bandera de quadres en primera posició. El podi l’han completat Guillem Mascarilla, segon, i Ferran Arnau, tercer.

Guillem Farrés ha sigut el més ràpid en MX 125 2T. Al pilot de Balsareny li és igual en quines condicions es trobi el terreny, ja estigui sec o enfangat, Farrés guanya tot el que corre. Albert Fontova, segon, i Èric Tomàs, tercer, han completat les posicions de podi.

Gervasio Cañas ha aconseguit un clar triomf en la categoria MX Sots18 4 Temps. Salvador Ubach ha fet segon, mentre que Víctor Redondo ha completat el triplet d’honor.

Victòries contundents de Christian Ardèvol en MX3, Pedro Tragter en MX4 i Agustí Vall en MX5. Tots tres pilots han vençut ambdues mànigues. Matias Sacne i Néstor Cardona han completat el podi de MX3, Jordi Pedro i Alex Velsaco el de MX4, i Xavier Costa i Antoni Mas el de MX5.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs se celebrarà el pròxim 13 de maig al circuit de Rufea.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing