ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Participants a bots i barrals a l´endurada de Can Taulé

29/04/2018

Enduro

Pluja i emoció en la segona endurada de la temporada.

Altíssima participació en la segona cursa de la Copa Catalana d´Endurades que aquest diumenge s´ha celebrat a l’Àrea de Motor Can Taulé.

Com ja va essent habitual aquest any, la pluja ha tornat a tenir un paper protagonista en el desenvolupament de la cursa, ja que ha obligat als organitzadors a modificar part del recorregut a causa del mal estat del terreny. Amb tot, l´endurada s´ha pogut celebrar amb normalitat, tot i que els pilots han hagut d´esprémer el seu físic per superar les complicades condicions del ral·li i les cronos, una de les quals especialment complicada.

Dels 175 participants, una vintena no ha pogut acabar la cursa, la resta que sí que ho han fet, han destacat la duresa i la diversió de l´endurada.

El guanyador de la cursa ha sigut Jordi Figueras, qui a la vegada s´ha proclamat campió de la categoria Sènior A. El pilot de la Bisbal ha tingut un incòmode rival, Rafael Garcia, que en tot moment ha tingut opcions de victòria gràcies a un ritme diabòlic al llarg de tota la prova. Daniel Llobet ha tancat les posicions de podi de la categoria Sènior A.

Jordi Figueras: "Una cursa complicada, primer en sec i després en moll. Hi ha hagut molta emoció perquè el circuit estava molt complicat. Tot ha anat molt bé i content d´haver tornat a les endurades. Agrair la tasca dels patrocinadors i de tots els qui em donen suport. Ens veiem a la pròxima cursa!"

En la categoria 125, Francesc Aguilar ha començat la cursa marcant el millor temps en la primera especial. El pilot del Moto Club Tona s´ha mostrat molt regular al llarg de tot el matí i ha aguantat amb solvència les envestides de Xavier Mascarilla, segon classificat. L´altra cara de la moneda ha sigut el tercer classificat, AlejandroCeballos, el qual ha patit una caiguda en l´última crono que l´ha deixat fora de qualsevol opció de lluitar per la medalla de plata.

Francesc Aguilar: "La cursa no ha sigut gens fàcil, sobretot a les especials on calia anar amb compte. Els temps força bé, però llàstima de la pluja. Vull agrair la feina de tots els que fan possible els meus resultats."

Aida Castro ha guanyat amb solvència la categoria Femenina. Kate Vall i Claudia Ferrer han completat les posicions del podi. Cal destacar el bon paper de Júlia Calvo, qui a causa d´un problema mecànic ha quedat fora de la cursa quan lluitava per la segona posició.

Aida Castro: "Molta pluja, molts bassals... tot força complicat, però al final hem aconseguit l´objectiu, que era guanyar. Les cronos estaven molt complicades, es tractava més aviat de no caure que no pas de donar gas. Vull agrair l´esforç dels meus pares i de tots aquells que estan pendents de mi i que em donen suport."

Daniel Soriano s´ha mostrat intractable en la categoria Junior Oberta. Oriol Oliva, que ha perdut molt temps a causa d´una relliscada, ha fet segon, mentre que Joel Vives ha tancat les posicions de podi.
En Sènior B ha guanyat Sergi Casademont. Al podi l´han acompanyat un rapidíssim Josep Ibáñez, que ha fet segon, i Jaume Abella, que ha completat el triplet d´honor.

Carlos Fernández sigut el més ràpid en Sènior B, la categoria amb més participants de l´Endurada de Can Taulé. Jordi Sánchez i Marc Hernández, segon i tercer respectivament, han completat els calaixos del podi.

DaniOllès ha marcat el ritme de la categoria Sènior C. El pilot de l´Escuderia JRB ha guanyat en un final molt renyit amb Juan José Ruiz, segon classificat, que s´ha situat a només cinc segons del campió. Jaun Bautista Nolla ha completat la tercera posició del podi.

En Veterans 40 ha guanyat Albert Esteban, seguit de Martí Puigrodon i Oriol Vila.

En Veterans 50 ha vençut Sergi Lasala, mentre que Fernando Hernández ha fet segon i Carlos López, tercer.

La pròxima cursa de la Copa Catalana d´Endurades se celebrarà el pròxim 30 de setembre a Manresa.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing