ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El TeamGuzziMotobox 1 guanya la primera cursa de Resistència Clàssiques 2018

29/04/2018

Velocitat

Quatre equips acaben les 3h a la mateixa volta al circuit d´Alcarràs.

Aquest dissabte s´ha celebrat la cursa inaugural de la Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt al Circuit d´Alcarràs.

La prova ha comptat amb un total de 52 equips i més de 115 pilots, que han omplert d´activitat esportiva i motocicletes d´època les instal·lacions del Segrià.

Amb una imponent graella de sortida, al complet, l´espectacle estava més que assegurat.

El FurugusRacing Clàssic 4 s´ha adjudicat la poleposition col·locant la seva Yamaha FZ-750 en la primera posició, seguit per la HondaVFR 750 R de l’equip Procurve. La carrera, de 3 hores de durada, ha donat el tret de sortida amb l´espectacular espiga a l´estil Le Mans puntualment a les 11:30 del matí.

La carrera s´ha desenvolupat amb total normalitat, amb els relleus i aprovisionaments de combustible característics de les proves de resistència que conviden encara més a l´espectacle.

L´equip de la pole ha liderat amb fermesa la cursa fins a la volta 20, on s´han vist obligat a abandonar. A partir d´aquest moment diversos equips s´han anat alternant la primera posició, com ara el Motobox.cat, Allclassic 1, Procurve i el TeamGuzziMotobox 1, qui a 15 voltes pel final ha agafat la davantera i no ha sucumbit fins a creuar la bandera de quadres en primera posició. D´aquesta manera, l´equip dels germans Manuel i Sergio Segarra han iniciat la temporada de la millor manera possible.

El Motobox.cat, format per Roger Perejuan i Jordi Burguete ha finalitzat en segona posició, mentre que Eduard Rojas i Josep Rojas, de l´equip Procurve, han tancat el triplet guanyador.

Per categories, els germans Segarra han vençut en 24h; Joan Font i Pere Auradell han fet primers en 1000; Eduard i Josep Rojas han guanyat en MC, mentre que Emilio Pastor i Jordi Pastor s´han endut el triomf de la categoria 500.


La pròxima cita de la Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt se celebrarà al Pacmotor Castellolí el 30 de juny.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing